שלום :) השנה אנני מתחילה ללמוד מדעי התנהגות במכללה, התחום נראה לי מאוד מעניין אך לא קבלתי מאף אחד תשובה חד משמעית - איפה אפשר לעבוד אחרי התואר מאוד אשמח לשמוע אפשרויות תודה :)
ש
שני יונגר
מה עושים עם תואר ראשון במדעי ההתנהגות
שלום סנדרה,
עם תואר ראשון במדעי ההתנהגות אפ שר לעשות מעט דברים. עיקר התעסוקה היא בתחום של כ"א ומשאבי אנוש וכל הסובב אותם. ברוב המקרים מי שבוחר ללמוד את התואר במדעי ההתנהגות לוקח בחשבון כי יצטרך להמשיך ללימודי תואר שני או לימודי תעודה מתקדמים בתחום טיפולי, ייעוצי או מחקרי כלשהו.
לאור התגובה שלך לסנדרה רציתי לשאול אותך עוד משהו בקשר לזה.
רשמת שעיקר התעסוקה היא בתחום של כ"א ומשאבי אנוש אם במידה ואיני רוצה להמשיך לתואר שני ורוצה לעסוק בשאבי אנוש ולהתקדם שם מספיק שאעשה תואר במדעי ההתנהגות עם התמחות במאשבי אנוש או עדיף מנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש?? מה יותר יתפוס? ומה יותר יעזור לי?
ועוד שאלה קטנה: האם מכללת פרס ברחובות נחשבת למכללה טובה שהתארים אצלה נחשבים בשוק העבודה?
תודה רבה :)
מ
מור
מה ללמוד כדי לעסוק במשאבי אנוש - מדעי ההתנהגות או מנהל עסקים?
היי שני,
רשמתי לך גם כתגובה לשאלה של סנדרה (אפשרויות תעסוקה לאחר תואר ראשון במדעי ההתנהגות) לאור התגובה שלך לסנדרה רציתי לשאול אותך עוד משהו בקשר לזה.
רשמת שעיקר התעסוקה היא בתחום של כ"א ומשאבי אנוש אם במידה ואיני רוצה להמשיך לתואר שני ורוצה לעסוק בשאבי אנוש ולהתקדם שם מספיק שאעשה תואר במדעי ההתנהגות עם התמחות במאשבי אנוש או עדיף מנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש?? מה יותר יתפוס? ומה יותר יעזור לי?
ועוד שאלה קטנה: האם מכללת פרס ברחובות נחשבת למכללה טובה שהתארים אצלה נחשבים בשוק העבודה?