שלום, אני מתחילה כרגע שנה שנייה בתואר במדעי ההתנהגות עם התמחות בפסיכולוגיה אבל ידוע לי שבתוך התואר יש גם לימודים שנוגעים למשאבי אנוש. במקביל אני מתחילה לימודי תעודה בניהול משאבי אנוש. רציתי רק לוודא שהתכנים שמלמדים אותנו במכללת (פרס) לא חופפים את התוכן שבלימודי התעודה (המכללה למנהל) והאם התעודה מהווה פלוס עבורי בצמיאת עבודה אחרי התואר.
ש
שני יונגר
קורס משאבי אנוש במקביל לתואר במדעי ההתנהגות
שלום לורין,
ייתכן מאוד ויהיו תכנים מקבילים, אך באינטרפרטציה שונה. קורסים המיועדים להכשיר אנשים לעבודה עוסקים באותם תכנים, אך בפן המעשי שלהם.
כלומר, ככל הנראה תפגשי בקורס תיאוריות שתפגשי גם בלימודים, אך בצורה פשטנית הרבה יותר שמטרתה להפגיש את הדברים עם השטח. הרמה האקדמית פעמים רבות רחוקה מאוד מרמת השטח.
לגבי היתרונות של הקורסים הללו במציאת עבודה, אני לא יודעת לומר לך מה הסיכויים. תחום משאבי האנוש הוא אחד התחרותיים ביותר עם הביקושים הגדולים ביותר. אמנם אפשר למצוא עבודות התחלתיות בתחום חברות כ"א בקלות רבה, אך להיכנס לתוך חברות לתחום משאבי האנוש זו לא משימה פשוטה בכלל. לכן, בסופו של דבר כישרון והרבה עבודה קשה הם הדרך להצליח.
הקורסים טובים כי הם נותנים כלים פרקטיים לשטח ומעידים עליך ועל כוונותיך מול המעסיקים.