המשך שבוע מעולה אנשים! אני חושב להתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי התנהגות!! או באקדמית תא- יפו כי יש שם מסלול עם התמחות במשאבי אנוש (מה שמשאיר אותי עם משו במידה ואני לא מתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה שם) או ללמוד באריאל מדעי ההתנהגות כי יש שם חטיבת התמחות דומה באירגון (אבל יש שם 12 נק חובה בתואר במורשת ישראל שזה ממש לא קשור מבחינתי) ויש שם גם אופציה לשלב בין פסיכולוגיה לעוד מקצוע (למשל כלכלה) וגם עם זה אפשר להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה.
מישהו יכול להמליץ?חושב גם בכיוון? למד במקומות הנ"ל? תודה
ובסופו של דבר כן. הלב אומר לי עוז תהיה פסיכולוג (אבל לא מתואר ראשון בפסיכולוגיה) :) תודה
ש
שני יונגר
לימודי פסיכולוגיה לתואר ראשון
שלום עוז,
אם אתה מעוניין להמשיך וללמוד לתואר שני בפסיכולוגיה, אז תואר המשלב כלכלה אינו רלוונטי. זה מאוד עמוס ומשלב תחום מאוד קשה (כלכלה) אשר עלול לגרוע מהציונים שלך בסופו של דבר, מה שמאוד חשוב לתואר שני בפסיכולוגיה. שני התארים, גם בשילוב עם משאבי אנוש וגם בארגון יכולים להיות טובים לך. חשוב שתלך ללמוד איפה שיהיה לך נוח ויתאימו לך הלימודים. בעיני זה חלק חשוב לא פחות בהצלחה.
בנוסף, חשוב שתלמד במקום שבו יתאפשר לך להשקיע כמה שיותר בלימודים, כי הציונים הם כמעט הכל כשמדברים על התואר השני בפסיכולוגיה. וחשוב מאוד, איפה שתבחר ללמוד, תתנדב כמה שאתה רק יכול בקהילה, בפרויקטים כמו פר"ח, מפעל הפיס ואחרים.