הי אשמח לשמוע מסטודנטים חוות דעת על לימודי התואר באריאל, איך רמת הפקולטה איך המעונות האנשים, בנוסף שוקלת להתחיל בסמסטר אביב כדאי?
ה
הודיה
אני למדתי שם!
התחלתי בסמסטר אביב, מדעי ההתנהגות. מה שגרם לכך שאסיים את הלימודים מאוד מהר.. (אביב, קיץ, חורף, אביב.. ואז הפסקה של חופש עוד סמסטר חורף ואביב וסיימתי את הלימודים..) זה היה דיי לחוץ אבל לדעתי גם יותר ממוקד ומהיר, (תכלס אין מה למשוך את התואר הזה..) מבחינת תואר לדעתי הוא דיי קל חוץ מכמה מקצועות ספציפיים שצריך להשקיע יותר כמו סטטיסטיקה ופסיכולוגיה פיזיולוגית. סה"כ אין הרבה מה לעשות עם זה אחרי.. והשכר הוא דיי נמוך בשוק.. מה שלא ידעתי לפני הלימודים. לגבי אריאל מעונות וכו, יש שם אוירה מעולה ומבחינה חברתית היה ממש כיף שם. יש קאנטרי מהמם שעולה לסטודנטים גרושים! אם את צריכה עוד המלצות תרגישי חופשי לשאול.. שיהיה בהצלחה!
ל
ליאת
מדעי ההתנהגות אריאל
תודה רבה הודיה! כן אני יודעת שעם התואר הראשון הזה אין מה לעשות...זו הבעיה, ניסית להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה?
ה
הודיה
אכן...
זה ממש לא פשוט. למרות שהיו המלצות ממרצים ומהשטח. למרות ממוצע מעל 90. למרות מבחן מתאם קשה בטרוף..(ציון ממש טוב אבל לא מספק) יש גם מכשולים נוספים. וצריך לחשוב ממש טוב אם זה אפשרי...ואם שווה לנסות את זה שוב..... להזכירך גם ככה הסיכוי להיות באחוזון שמקבל מעל 90 בכל התואר הוא ממש לא גבוה.. יש שיקולים נוספים שנכנסים כמו מוסד הלימודים שבו למדת.. ואין מה לעשות.. יש קדימות לאוניברסיטה. בכל מקרה במה שלא תבחרי !!!DO YOUR BEST
ש
שני יונגר
התרשמות מהאוניברסיטה
שלום ליאת,
מכיוון שסטודנטים מהאוניברסיטה הלא הגיבו, אני ממליצה לך לגשת לשם ופשוט להתרשם בעצמך. תוכלי בוודאי לתפוס שיחה עם סטודנטים ולקבל מהם חוות דעת ברורה לגבי האוניברסיטה.