לימודי מדעי ההתנהגות כתנאי קבלה לתואר שני בפסיכולוגיה
לימודי מדעי ההתנהגות כתנאי קבלה לתואר שני בפסיכולוגיה
עינת
1 תגובות
היי, מחיפוש באינטרנט לגבי מדעי ההתנהגות, כבר יצא לי להתבלבל האם מדובר למעשה בB.A או שם כללי. כרגע אני עושה תואר ראשון בקרימינולוגיה (עומדת על ממוצע 85). מהשיטוט שלי באינטרנט הבנתי שזה B.A אבל מצד שני לא מצאתי שום זכר לביטוי "מדעי ההתנהגות" וזה ישר הוביל אותי למדעי החברה, שגם שם, לא נמצא שום ביטוי למדעי ההתנהגות (כמובן, מדברת על האתרי רישום של האוניברסיטאות). אני מעוניינת לעשות תואר שני בפסיכולוגיה והתנאי קבלה הם או תואר ראשון במדעי ההתנהגות או תואר ראשון בפסיכולוגיה. האם קרימינולוגיה (התמחות) נחשב? כיוון שרוב הקורסים נלמדים כמו מבוא לפסיכולוגיה, סוציולוגיה, תיאוריות בקרימינולוגיה וכו' או שיש באמת תואר שנקרא מדעי ההתנהגות והיכן ניתן ללמוד אותו. כי גם אם זה BA אין לי שום בעיה לעשות הסבה כדי להיכנס לתואר שני בפסיכולוגיה.
ש
שני יונגר
חוג לאחר תואר בפסיכולוגיה
שלום עינת,
לימודי קרימינולוגיה אינם מאפשרים להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה. לימודי מדעי ההתנהגות מתקיימים בחלק מהאוניברסיטאות.
לגבי עניין ה BA כמעט כל התארים הראשןנים מוגדרים כ BA זה שם כללי לתואר ראשון אקדמי. מה שאת צריכה לעשות זה לא ללמוד לתואר ראשון נוסף אלא ללמוד לחוג שלאחר תואר. תוכלי למצוא מסלולים כאלה גם באוניברסיטת תל אביב וגם באוניברסיטה ההפתוחה. החוג שלאחר תואר מספיק בהחלט למי שרוצה להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה.
אם תרצי יוכלו להפנות אותך לגורמים הרלוונטיים המטפלים בנושא בכל אוניברסיטה מהשירות של האתר.