שלום לכולם, מישהו יכול להגיד/ להמליץ לי להיכן עליי לפנות כדי להשתלב בתחום האבחון/ הייעוץ זוגי-משפחתי? מכירים מכון טוב שנותן הזדמנות לבוגרי תואר ראשון בתחילת דרכם?? אודה על כל עזרה
ש
שני יונגר
לימודי ייעוץ זוגי או משפחתי
שלום נטע,
ראשית כדי לעסוק בייעוץ יש ללמוד ייעוץ זו או משפחתי ולכך יש מספר אפשרויות. לא ניתן לעסוק בייעוץ ללא תואר שני או תעודה מתקדמת בתחום.
תוכלי למצוא מסלולי לימוד במוסדות הלימוד הבאים: מכללת אשקלון, מכללת תל חי, מכון אדלר, מכללת אורנים, מכללת ארבל ועוד.
יש המון אפשרויות למקומות לימוד. כדאי שתצרי קשר עם מספר מקומות ותתרשמי מהם. תוכלי להיעזר בכך מהשירות של האתר.
בברכה, שני
נ
נטע
לימודי ייעוץ זוגי/ משפחתי
תודה לך שני על התייחסותך. אומנם לא ציינתי, אך אכן סיימתי לימודי ייעוץ זוגי וגישור ב-מכללת ארבל (אחת מאלו שציינת) ויש בידי 2 תעודות גמר על כך. אולם, לצערי, לתעודה זו אין 'משקל' של תואר שני ובנוסף לא מוכרת מטעם משרד העבודה ו/או רישום בפנקס המטפלים.. אי לכך אני שואלת כי כבר פניתי -במייל- למספר מכונים בצרוף קו"ח שלי (כאשר הייתי גם רכזת השמת אז אני יודעת איך רושמים קו"ח :-)) ולא קיבלתי אף תגובה. אנא עזררתך/ הכוונתך
נ
נטע
שני, אני עוד מחכה להכוונתך
ציינתי כי בידיי תעודות המעידות על לימודיי בתחום הייעוץ הזוגי+ גישור אך מאוד מתקשה להתקבל לעבודה. לאילו מוסדות/ ארגונים עליי לפנות?