שלום לכולם-רציתי בבקשה לקבל פרטים על התואר במכללה למנהל של מד"ה, איזה תחומים מכוסים שם? מה הלוז? איך החלוקה בשנה א למשל? האם יש לימודי ערב? תודה חברים
ש
שני יונגר
לימודי מדעי ההתנהגות במכללה למנהל
שלום יואל,
המככלה למנהל מציעה מסלול במדעי ההתנהגות עם מספר חטיבות, ביניהן משאבי אנוש, קרמינולוגיה ואכיפת חוק, תקשורת וחטיבה התנסותית. כדאי מאוד שתכנס לאתר המכללה ותקרא על התחומים.
מבחינת הלוז יש שני מסלולים בוקר וערב, לנוחיותך. לא ברורה לי השאלה לגבי החלוקה בשנ א'.
בברכה, שני
ד
דניאל
תואר במד"ה
הי יואל, אני סטודנט שנה ג' (תודה לאל) במכללה למנהל ולפי השאלה שלך, אני בטוח שאתה קצת מבולבל ממה שהולך שם. גם אני הייתי :) אז ככה.. במכללה התואר מתחלק ל-4 חטיבות. אתה בוחר אחת לפני שאתה מתחיל, כשלכל אחת יש את מה שמייחד אותה. אני לומד בוקר, אז אין לי כל כך מושג על לימודי הערב, אבל אני יודע שיש. בממוצע למדתי 3 ימים בשבוע (הכוונה לקורסים, תוסיף שעות עבודה בבית לזה) ואני עובד בחצי משרה (כן, זה מסתדר נהדר :) ) לגבי איזה תחומים מכוסים, זה תואר במד"ה זאת אומרת שלומדים פסיכולוגיה, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. ישנה גם חטיבת קרימינולוגיה. וקורס בפילוסופיה :)
תכלס, אם אתה רוצה באמת לדעת יותר, אני מציע לפנות למכללה עצמה. יש כאן יועצות שפשוט ישפכו עליך חומר. זה עבד בשבילי לפני 3 שנים :)