שלום רב, אני מעוניינת ללמוד לתואר שני - יעוץ ופיתוח אירגוני. התואר הראשון שלי הוא ב- חינוך ומקרא, האם יקשה עלי להתקבל לאחת האוניברסיטאות? בברכה הילה
מ
מיטל ווארפול
תואר שני יעוץ ופיתוח ארגוני
הילה שלום,
תנאי הקבלה לתכנית הלימודים לתואר שני בייעוץ ופיתוח ארגוני הם: תואר בוגר ממוסדות להשכלה גבוהה המוכרים ע"י מל"ג בממוצע של לפחות 80. בעלי תואר ראשון שלא למדו קורסים בכלכלה מקרו ומיקרו, מושגים במדעי ההתנהגות ושיטות מחקר וניתוח נתונים אך הממוצע בתואר הראשון 80, לפחות, יוכל להגיש מועמדות. אך, תידרשי לעבור בציון של לפחות 70 את כל אחד משלושת קורסי חובה במגמה (מושגי יסוד בכלכלה, מושגים במדעי ההתנהגות ושיטות מחקר ועיבוד נתונים) כתנאי לקבלה ללימודי התואר השני
תוכלי לפנות למוסדות אקדמיים מכללת נתניה, והמכללה למנהל ולקבוע פגישת ייעוץ לימודים
בהצלחה מיטל ווארפול
ש
שירי ליברמן
תשובה
שלום הילה,
תואר שני בייעוץ ארגוני נלמד במספר מוסדות לימוד אני ממליצה לך להגיע לפגישת יעוץ אישית ולשמוע פרטים אודות התכנית לגבי שאלתך, יתכן ותידרשי להשלמות.
ס
סיגל
התנהגות אירגונית
היי הילה,
לא כל כך הבנתי, את מתכוונת לתואר שני בהתנהגות אירגונית? (זה התואר שאני עשיתי במכללה האקדמית נתניה, אחרי תואר ראשון במדעי ההתנהגות) אני מניחה שלכל מוסד לימודי יש תנאי קבלה משלו, אז אני ממליצה לך ללכת לפגישת ייעוץ ולבדוק מה הם תנאי הקבלה. בהצלחה :)
ה
הילה
תודה למשיבות - יעוץ אירגוני
תודה לכל מי שהתייחסה לבקשת העזרה שלי. לאור הבירורים שעשיתי, הבנתי שבמסלול לתואר השני ביעוץ אירגוני (שבו רציתי בסופו של דבר ללמוד), נסגרה ההרשמה - תואר שני יעוץ אירגוני בבר-אילן בשנת לימודים אחת, ללא השלמות. אחכה לשנה הבאה... שוב תודה ובהצלחה, הילה