היי.. מעניין אותי מאוד תחום השיווק והפירסום וחשבתי ללכת על תואר בתקשורת וניהול אך אני חוששת שקורסים רבים שם נוגעים לעולם הקולנוע עיתונות וטלוזיה ואלו לא מעניינים אותי כלכך אלא הנושא של תקשורת שכנועית וגם הצד של הניהול בתואר הזה מושך אותי... מצד שני אני חושבת לעשות תואר במדעי ההתנהגות עם חטיבה של תקשורת אך חוששת שלתקשורת בתואר הזה לא יהיה משקל מספיק חזק וכאסיים את התואר לא יהיו לי כלים מספיק חזקים בעולם השיווק והפרסום, אך מדעי ההתנגות הוא תוואר יותר רחב עם אופציות נספות בעתיד ולא סוגר אותי מבחינת תחום אחד בחיים... אשמחחחח מאוד לשמוע חוות דעת של אנשים שלומדים מדעי ההתנהות עם חטיבה של תקשורת ומה דעתם וגם כאלו שלומדים לתקשורת וניהול. תודה רבה !! מורן
ק
קרן פרידמן
תקשורת
ראשית כל יש לבחון תכניות שונות במוסדות השונים הן לגבי תקשורת והן לגבי מדעי ההתנהגות ,העניין של שילובים כאלה ואחרים בתארים לא תמיד יענה על הצפיות ויש לודא שהשילוב לא פוגע או גורע מהמרכזיות של התואר בתקשורת או במדעי ההתנהגות . לגבי תקשורת -אני יודעת להמליץ על המכללה האקדמית נתניה שם נילמד תואר בתקשורת הבנוי ממדיות שונות, וכן קורסי בחירה וסדנאות בתחום של תקשורת שיווקית, שיווק ותדמית, פירסום, פרסומת, דוברות ויח"צ, קריאטיביות בפירסום וזאת לצד קורסי חובה כמו: אתיקה מקצועית, תיאוריה קולנועית, תקשורת פוליטית ועוד ועוד... ניתן ללמוד גם תואר במדעי ההתנהגות וכן להתמקד באחת משתי חטיבות: פסיכולוגיה או ניהול משאבי אנוש. בהצלחה .