שלום, אני מסיימת השנה תואר ראשון במדעי ההתנהגות (המרכז האוניברסיטאי אריאל), לא ניגשתי למבחן מתא"ם (וזה גם לא בתכנון), הממוצע כרגע הוא 90.5 אני מעוניינת להתחיל בשנה הבאה ללמוד לתואר שני התחום שמעניין אותי באופן כללי הוא ייעוץ ארגוני (אני לומדת במוקד של פסיכולוגיה ארגונית במכללה) ורציתי לדעת מהן האפשרויות שעומדות בפני. תודה רבה
מ
מיטל ווארפול
תואר שני ייעוץ ופיתוח ארגוני
שלום שירה, התוכנית ללימודי תואר שני בייעוץ ארגוני מתאימה למעוניינים לעסוק במגזר הפרטי או הציבורי בייעוץ ארגוני. כבוגרת מדעי ההתנהגות תוכלי להגיש מועמדות לתואר שני במכללה למנהל, מכללת עמק יזרעאל ועוד....
תנאי הקבלה כוללים:ממוצע 80 בתואר ראשון+ראיון קבלה לפרטים נוספים ניתן לפנות לשירות אישי חינם באתר בהצלחה מיטל ווארפול
ש
שירי ליברמן
תשובה
שלום שירה
לימודי תואר שני בתחום של ייעוץ ארגוני נלמדים במסלול האקדמי המכללה למינהל (ראשל"צ), מכללת עמק יזרעאל, אונ' ת"א, אונ' בר אילן, והמרכז הבינתחומי. מומלץ לבדוק את התכניות השונות ולראות איזו מהן עונה בצורה הטובה על הצרכים והרצונות שלך תוך שימת דגש על דברים חשובים כגון: וותק התכנית, מבנה תכנית הלימודים (לימודי ערב/ יום), פרקטיקום בתכנית אם יש, הסגל האקדמי ועוד.