שלום, אני בת 24 וכרגע נמצאת בחו"ל דחיתי את הלימודים שלי בגלל סיבות רבות (התחלתי לימודים של מדעי המדינה בעבר והפסקתי כי לא אהבתי) , בתקופה האחרונה החלטתי מה אני רוצה ללמוד ואף נרשמתי ללימודים באוקטובר לפסיכולוגיה וקרימינולוגיה במכללת אריאל , כרגע יש לי כמה בעיות , אני לא סגורה שזה המקום הנכון ללמוד את התואר הזה , והבעיה העיקרית היא שאני נאלצת לדחות שוב את הלימודים שלי למועד פברואר מסיבות אישיות. וכרגע גיליתי שהחוג הדו חוגי לא נפתח במועד פברואר אלה רק מדעי התנהגות. השאלה שלי היא כזאת באיזה מוסדות אני יכולה להתחיל בפברואר תוא ר דו חוגי בפסיכולוגיה (לא משנה עם מה) , או מדעי התנהגות (חוץ מאריאל). אני גרה בירושלים ורחוק מדי אני לי יכולה וזה חייבת להיות מכללה (לא פרטית ) כי אין לי תנאי קבלה מתאימים לאוניברסיטה 550 פסיכו ו 94 בגרות תודה רבה מראש מאוד צריכה עזרה , ממש רוצה להתחיל ללמוד השנה
מ
מיטל ווארפול
תואר דו חוגי סמסטר אביב
שלום, תוכלי להתעניין במכללה למנהל, האוניברסיטה הפתוחה ועוד..... ניתן לפנות לאתר להמשך ייעוץ אישי חינם. בברכה מיטל ווארפול
ה
הילה
לימודי פסיכולוגיה-קרימינולוגיה
יעל שלום, אני אישית לומדת במרכז האוניברסיטאי באריאל ואת יכולה להתחיל ללמוד בפברואר מדעי ההתנהגות עם התמחות של קרימינולוגיה. ואת יכולה לעבור אחרי שנה א' לדו חוגי קרימינולוגיה-פסיכולוגיה ולהמשיך משנה ב'. במקצועות האלה שנה א' זהה ברובה, הבסיס הוא אותו דבר כי ברוב שנה א' לומדים מבואות. שיהיה המון הבצלחה.
י
יעל
תודה על העזרה
הילה תודה על העזרה דווקא זה נתן לי כיוון טוב.... איך הלימודים של מדעי התנהגות באריאל את אוהבת?
ה
הילה
לימודי פסיכולוגיה-קרימינולוגיה
רוב המרצים ממש טובים ואני מרוצה מהם. הח'ברה סבבה, תחום הלימודים מאוד מעניין אותי אז אני מאוד מרוצה.