שלום, אשמח לשמוע קצת רשמים מסטודנטים/ ממי שמכיר את מסלול הפרט בבר אילן. האם הלימודים מעניינים או כבדים?.. איך האוניברסיטה עצמה? המסלול נחמד? יש אנשים איכותיים? האם התואר הזה נחשב איכוי ורציני בשוק או שפחות יוקרתי..? האם הלימודים במכללה למנהל למשל (שעולים פי 3) הם פרקטיים יותר ומצדיקים את שכר הלימוד או שאם מתקבלים לאוניברסיטה עדיף ללכת לשם כי אין שוני גדול? תודה וחג שמח
מ
מיטל ווארפול
מדעי ההתנהגות
שלום דורון, אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אישי בכל אחד מהמוסדות ולהתרשם בעצמך מתכנית הלימודים,אוירת לימודים, יחס אישי, סגל אקדמי וכדומה בהצלחה מיטל ווארפול
ד
דורון
מדעי ההתנהגות בבר אילן
היי מיטל, תודה על ההמלצה אני בהחלט אגש לשם. אך בכל זאת פניתי לפורום כדי לקבל מענה ישיר מסטודנטים שלמדו/לומדים במוסדות הנ"ל כי אני בטוחה שיש שאלות שבפגישות הייעוץ אני לא אקבל מענה כל כך אובייקטיבי לגביהן... אשמח אם מישהו שקצת מכיר את התחום יוכל לעמוד על ההבדלים בין לימוד במכללה לבין לימוד באוניברסיטה כשמדובר במדעי ההתנהגות. האם יש את הקטע של לימודי פרקטיקה (כמו בלימודי תקשורת למשל שיותר מפותחים במכללות) או שאין הרבה הבדל? בנוסף רציתי לשאול באיזה מוסד ניתן ללמוד מדעי ההתנהגות שמשלבים קורסים בשיווק/ ייעוץ אירגוני/ ניהול משאבי אנוש..?