בימים אלה אני מתלבטת מאוד באיזה מסלול לימודים לבחור - מדעי ההתנהגות עם חטיבה בתקשורת או תקשורת וניהול. שלושת התחומים מעניינים אותי ואני לא מצליחה להחליט על וויתור של תחום אחד לטובת האחר. חשוב לי ללמוד מקצוע שאני אוהבת וגם שתהיה בו הכנסה טובה כמקצוע לעתיד. אני אדם שאוהב לעזור לאחרים ומעניין אותי לטפל באנשים ומנגד מושך אותי תחום התקשורת עם כל התחומים המגוונים שמכיל. וללמוד ניהול יכול לעזור לי להשתלב בכל מקום עבודה.
האם באמצעות לימודי מדעי ההתנהגות וללא לימודי ניהול אוכל לעסוק במקצוע ניהולי בתחום של עזרה וטיפול באוכלוסיות שונות? האם ניתן ללמוד ניהול לאחר תואר ראשון במדעי ההתנהגות?
אשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות הקשה על מנת להצליח להגיע להחלטה הנכונה עבורי. ואם יש מישהו שלמד באחד המסלולים האלו במכללה למנהל אשמח לשמוע את דעתו על הלימודים במכללה.
תודה, שירן.
ש
שירי ליברמן
תשובה
שלום שירן
תוכלי לעסוק בתחומים שציינת גם רק עם תואר במדעי ההתנהגות, אין ספק שחטיבה בניהול תיתן לך יותר כלים בתחומי הניהול ומשאבי אנוש, כמו כן בכדי להגיע לתפקידים ניהוליים נדרש גם נסיון מקצועי, פתוחות בפנייך גם אפשרויות להמשך לימודים גבוהים כגון: יעוץ ופיתוח ארגוני, לימודי משפחה, מנע"ס וכו'
ש
שירן
למיטל ושירי
תודה על המענה !! :)
מ
מיטל ווארפול
התלבטות בבחירת מסלול לימודים
שלום שירן, תודה שפנית אלינו,
אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אישי או ליום פתוח ולהתרשם מתוכניות הלימודים ולבחון מה קרוב יותר לליבך. קיימים הבדלים רבים בין טיפול לבין ניהול ומשאבי אנוש.......