היי לכולם היכן אני יכולה ללמוד עיצוב אופנה מבלי תואר אלא רק לימודי תעודה אני רוצה פשוט לעסוק בזה כתחביב שמעתי על המדרשה וקיבלתי המלצות טובות יש עוד מקומות נוספים עליהם אתם ממליצים אני אשמח לשמוע ממכם
ר
רחל
תגובה לחן
היי חן מה שלומך? אני לקחתי קורס עיצוב אופנה במדרשה, השעות היו גמישות אז גם עבדתי באותה תקופה כיום יש לי עסק פרטי שלי לשמלות ערב וכלה. לא ידעתי שזה ייקח אותי למקום הזה אבל בהחלט היה שווה ללמוד שם למה את מתחילה להכיר אנשים מכל התעשייה וזה בעיני אחד היתרונות שיצאתי מהמקום הזה
ש
שני יונגר
קורס עיצוב אופנה ללימודי תעודה
שלום חן,
מנהלי הפורום אינם יכולים להמליץ על מוסדות לימוד מסוימים אלא לתת את האפשרויות הרבות ביותר הקיימות לרשותך, ולנסות לסייע לך בבחירה. אנו ניטרליים בין מוסדות הלימוד ומאמינים כי בסופו של דבר מוסד הלימודים הטוב ביותר הוא עניין אישי של כל אחד מחברי הפורום. להלן שמות של מספר בתי ספר לעיצוב וכן הסבר שמצורף בקישור בתחתית התשובה שלי על לימודי עיצוב שמטרתו לעזור לך לדעת למה לצפות בלימודים הללו כדי לסייע לך בהחלטה היכן ללמוד. שמות המכללות לתעודה הן: מכללת ביטוי, המדרשה, מכללת מרים, סטודיו A, מכללת קונספט, לימודי חוץ בויצו חיפה, FA29 האקדמיה לעיצוב, קווים, Short Cut ועוד. מומלץ מאוד לערוך סקר שוק בין מוסדות הלימוד השונים כחלק מקבלת ההחלטות בעניין. תוכלי לבקש ממליצים מכל בית ספר ומהם לשמוע על היתרונות והחסרונות של כל מסלול.