שלום לחברים, האם מישהו יכול להמליץ מניסיון אישי על מקום ללימוד קורס לתיקון מוצרים לבנים
ש
שני יונגר
קורס טכנאי מוצרים לבנים
שלום סימון,
לי כמנהלת פורום אין אפשרות להמליץ על מוסדות לימוד ספציפיים. אני כן ממליצה תמיד לברר לפחות בשלושה מקומות שונים לצורך ההשוואה וכן לבקש לשוחח עם ממליצים במידת האפשר ולשמוע מהם על היתרונות והחסרונות של כל מוסד לימודים. יש כמה מכללות בהן מתקיימים קורסים לטכנאי מוצרים לבנים או לטכנאי מוצרי חשמל ביתיים ביניהן: מלט"ש, מכללת אין-ליין, המינהל הטכני, NSVT, מכללת מגוון טכנולוגיות ועוד.
קורס טכנאי מוצרים לבנים
שני שלום, תודה על התגובה. 1. מה זה NSVT ? 2. הייתי מקווה לתשובה מעוד אנשים שביקשו ללמוד את הקורס הנ"ל. לאור בדיקתי, המכללות שהופניתי אליהן הן על ידכם והן על ידי גורמים אחרים, בעלי מעבדות שאינן מודרניות ואינן מאובזרות בהתאם לטכנולוגיות העכשוויות, לדוגמה: כל המוצרים הלבנים מגיעים עם כרטיסים אלקטרונים, דבר שלא נתקלתי בשום מכללה שהופניתי אליה. אם כן איךאוכלללמוד בצורה טובה על המוצרים אם המכללות אינן מאובזרות כראוי.
ש
שני יונגר
לגבי המכללות
שלום סימון,
NSVT- הוא שם של מכללה בסה"כ. לגבי שאלה השנייה שלך, אנחנו בוודאי לא יכולה לקחת אחריות על התעדכנות המכללות בתחום ורק לומר לך שצריך ללמוד את היסודות מכל הבחינות גם את מה שפחות עכשווי ומעודכן. כי הבסיס הוא ההתחלה של המקצועיות שלך בכל תחום אחר, עם או בלי כרטיסים אלקטרוניים. כל שאני יכולה לעשות הוא לקוות שתמצא מכללה שתתאים לך, אך מעבר להמלצות שנתתי פה לא אוכל לעשות הברה. אתה יכול לנסות ולהיעזר באנשי השירות של האתר ולבדוק אם יש מכללות נוספות שלא כתבתי לך עליהן כאן. צירפתי לך קישור לשם כך בתחתית התשובה שלי.