שלום, אשמח לקבל מידע על הקורס הנ"ל. איפה אוכל ללמוד, מתי נפתח ועוד
ש
שני יונגר
קורס מנהל עבודה בתעשיית המתכת
שלום בוריס,
מוסדות הלימוד האפשריים ללימודי הקורס הם: מכללת מישלב, מכללת עתיד, התאחדות התעשיינים ועוד. לצערי אין לי אפשרות במעמד פורום לכתוב מועדי פתיחה לקורסים. אני מציעה שתעשה את הבדיקה הזו בצורה פרטנית מול אנשי השירות של האתר. תוכל לעשות זאת באמצעות הקישור בתחתית התשובה שלי. שים לב שיש אורכים שונים של קורסים, הנמשכים בין 3 חודשים עד שנה. מחירים משתנים בהתאם ומתחילים ב 4500 ש"ח לקורס.
מוסדות לימוד שונים ברחבי הארץ מציעים קורס מנהל עבודה בתעשייה, ביניהם רשת מכללות עתיד, מכללת MBC בחצור הגלילית, מכללת ספיר ועוד. הקורס מותאם למי שכבר עבד לפחות 3 שנים בתעשייה (ויכול כמובן להוכיח זאת בעזרת אישורי מעסיק ותלושי משכורת). במסגרת הלימודים, שנפרשים על פני 420 שעות לימוד אקדמיות לומדים בין השאר, בטיחות וגיהות, שיטות יצור והרכבה, ארגון וניהול עובדים ועוד. מדובר בתחום שהדרישה אליו עולה משנה לשנה וכך גם השכר הממוצע.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המסלול, תנאי הקבלה ועוד. אם אתה מתעניין במוסד לימודים אחר שאינו מכללת ספיר אני ממליצה לך לפנות ישירות אל אותו מוסד לקבלת מידע על תאריך הפתיחה הקרוב של הקורס ולהגיע לייעוץ לוודא שאתה מתאים לקורס מבחינת וותק וניסיון תעסוקתי.