שלום, אני מעוניינת ללמוד סאונד, הפקה מוזיקלית, וגם ללמוד הלחנה ועיצוב פסקול לקולנוע, בדקתי מספר בית ספר/מכללות באזור המרכז, ואני פשוט מתלבטת היכן הכי יהיה כדאי לי ללמוד. אני נוטה ללימודים שהם לא תואר (שנתיים מקסימום) לימודים מעשיים, ושגם לימודי הסאונד, ההפקה, ההלחנה ועיצוב פסקול לקולנוע יהיו כלולים בלימודים ביחד, ופשוט לא מצליחה למצוא או כנראה לחפש נכון מוסד לימודי שמלמד את התחומים האלה ביחד. אני מבולבלת וזקוקה להכוונה ועצות היכן כדאי לי ללמוד? מבחינת הרמה הלימודית?המורים? באילו מוסדות לימוד התחומים האלו נלמדים ביחד?אשמח מאוד לקבל עצות והכוונה מתלמידים או תלמידים לשעבר שלמדו סאונד, הפקה, הלחנה ועיצוב פסקול, או מאנשי מקצוע. תודה רבה מראש:)
ש
שני יונגר
איתור בית ספר טוב ללימודי מוזיקה
שלום מיכל,
למיטב ידיעתי והבנתי כדי ללמוד עיצוב פס קול יש ראשית להיות בעלת רקע קודם בסאונד והפקה מוסיקלית. אשר אותם בהחלט אפשר ללמוד ביחד. מעבר לכך לא אוכל להמליץ על בתי ספר ומכללות כמנהלת פורום. אני כן חושבת שאם את לא מצליחה למצוא ממליצים דרך פורום זה או פורומים אחרים, פשוט עשי מה שהכי נכון לעשות במקרים כאלו. לכי למספר בתי ספר ובקשי לשוחח עם ממליצים מטעמם. אותם תוכלי לשאול גם על היתרונות וגם על החסרונות שבלימודים. זה מאוד מקובל לבקש לשוחח עם ממליצים. אלו חלק מבתי הספר בתחום: Muzic, רימון, BPM, Class-A-Studio. או מסלולי הנדסאים למשל במכללת ספיר או בהנדסאים באריאל.