מכללת מישלב - מנהל משאבי אנוש בכיר או ניהול פרויקטים?
מכללת מישלב - מנהל משאבי אנוש בכיר או ניהול פרויקטים?
חיים אלקחיל
1 תגובות
שלום לכולם! אודה לכם אם תעזרו/תייעצו לי בכמה שאלות:
1. האם מישהו למד במכללת מישלב? איך הרמה? התעודה מבוקשת או נחשבת בשוק העבודה? כל מידע יעזור.
2. איך לימודי "מנהל משאבי אנוש בכיר" ו "מנהלי תפעול בכירים" במישלב?
3. מישהו למד "ניהול פרויקטים" או "ייבוא ייצוא וסחר בינ"ל"?
4. מה הייתם מעדיפים וחושבים שיתבקש בחוץ מבין ארבעת המסלולים שציינתי?
מתלבט ועזרתכם חשובה,
תודה ענקית מראש!
ש
שני יונגר
בחירה מתאימה של לימודי תעודה
שלום חיים,
למנהלי הפורום אין אפשרות להשיב על שאלות אלו (1-3). נשמח לשמוע מחברי הפורום בנושא. השאלה היחידה עליה אני יכולה להשיב לך היא השאלה הרביעית שלך ובעיני היא גם החשובה ביותר מבין השאלות. אני כן מסכימה שכדאי לבקש חוות דעת על המכללה והקורסים בה, אך בסופו של דבר המטרה שלך היא למצוא עבודה בסיום הלימודים. אומר לך כך ניהול פרויקטים מתאים למי שעוסק בתחום ובעיקר להנדסאים ומהנדסים שלמעשה תופסים את עיקר תפקידים אלו במשק. ייבוא וייצוא ומסחר בכלל ברוב המקרים כשכיר יועדף אקדמאים בעל ההכשרה הזו, לא כי יש בתואר האקדמי ידע שלא תרכוש בלימודים לתעודה אלא כי לתפיסתם של המעסיקים יש לאקדמאים עדיפות בתחום, להוציא מן הכלל מצב בו אתה דובר כמה שפות על בוריין (אנגלית ועברית במינימום). מנהלי משאבי אנוש בכירים מיועדים למי שכבר עוסקים במשאבי אנוש ורוצים להתקדם וכך גם לגבי מנהלי תפעול. ללא מידע ברור לגבי התעסוקה שלך כיום, והשאיפות שלך לעתיד קשה לי לומר לך עד כמה מסלולי לימוד אלו יועילו לך באופן אישי. אולי פשוט תאמר לי במה היית רוצה לעסוק. ואז נמצא את המסלול הנכון והמתאים לך ביותר להגיע לשם.