אני בענף מעל 30 שנה השאלה שלי אם אני צריך לעבור שלב 1 ושלב 2 כי הרי זה לאלה שאין להם מושג. אני לומד מנהל צי רכב וכיום אני מנהל מוסך מאזדה פורד מבקש תשובה תודה
מ
ממונה מחוז תל אביב והמרכז
לימודי הסמכה למוסך
על מנת להתקבל לקורס מנהלי מוסכים - אוטוטרוניקה רכב קל עד 3.5 טון עליך להיות בעל תעודה גמר מטעם משרד הכלכלה באוטוטרוניקה מתקדמת. זאת על פי הרפורמה החדשה של משרד התחבורה. למנהלי מוסכים החל מ - 1.4.2014
א
אבי
לימוד הסמכה למוסך
אוקי אז יש אפשרות לעשות בוחן או הליך אחר כדי לקצר את זה כי אני צריך להתקבל לעבודה וזה מושך לי זמן אשמח אים ימצא לכך פיתרון כדי שאתחיל בלימודים תודה
ש
שני יונגר
מומלץ לבדוק את זה מול המכללות
שלום אבי,
מכיוון שיש מגוון של רקעים מתאימים לקבלה לקורס, אני ממליצה לך לפנות למכללות ולברר מולן אם הידע שרכשת בלימודיך הקודמים מספק מבחינתם או שהם מאפשרים השלמת ידע לקראת הלימודים. תוכל לבצע את הפנייה למוסדות הלימוד ולקבל את התשובות במהירות הגדולה ביותר בעזרתם של אנשי השירות של האתר. צירפתי לך קישור לשם כך בתחתית התשובה שלי. השירות הוא כמובן חינם לחברי פורום זה.
בהמשך לדבריו של הממונה מטעם משרד כלכלה במחוז תל אביב, מוסדות לימוד אפשריים ללימודי קורס אוטוטרוניקה מתקדמת הם בין היתר הבאים: רשת מכללות עתיד, מכללת רופין, מכללות אורט ועוד.