שלום, רציתי לשאול על לימודי קצין בטיחות בתעבורה, אשמח לקבל מידע נוסף על הקורס.
ש
שני יונגר
קצין בטיחות בתעבורה
שלום זוהר,
קורס קצין בטיחות בתעבורה מכשיר את בוגריו לתפקידי הניהול והפיקוח הבאים: פיקוח על תקינות כלל כלי הרכב הנמצאים ברשות הארגון; פיקוח על נהיגתם התקינה והחוקית של הנהגים בכלי הרכב של הארגון; קביעת סדרי בטיחות בנהיגה ובתחזוקת כלי הרכב חקירת תאונות, אם מתרחשות, ומניעתן לעתיד באמצעות פעולות של הסברה, חינוך ואכיפה; ניהול רישומים מקצועיים המתעדים את סדרי הבטיחות תוכניות הלימודים בתחום כפופות לתקנים והנהלים של משרד התחבורה וכוללות 700 שעות לימוד עיוניות ומעשיות. התנאי לקבלת תעודת קצין הבטיחות הם: 1. מבחן התאמה אישיותית 2. סיום הקורס בהתאם לדרישותיו ועמידה בבחינה מטעם רשות הרישוי 3. קבלת תעודת גמר של הקורס 4. קבלת ההסמכה כקצין בטיחות בתעבורה. מוסדות הלימוד בתחום הם: מכללת תעיד, מכללת אגד, מכללת המסלול הנכון, שר בטיחות, מכון נועם ועוד. פרטים נוספים ותנאי קבלה תוכל למצוא בקישור בתחתית התשובה שלי.
שאלה בקשר לקצין ביטחות בתעבורה
בקשר לתעודת מכונאות סוג 2 חיב להיות כי אין לי תעודה אול אני עובד נהג אוטובוס 6 שנים ותק אפשר לתקדם לקצין ביטות בתעבור
נ
נועה חזן
קורס קצין בטיחות בתעבורה
שלום חמודי,
עד כמה שידוע לי, לא קיימת אפשרות לוותר על התעודות וההסמכות הנדרשות (ראה בקישור שצירפתי עבורך תנאי הקבלה). אתה יכול לנסות לפנות באופן אישי למוסד הלימודים בו אתה מעוניין ללמוד כדי לבדוק האם ניתן לבצע החרגות.