כמה עולה הקורס? מה הדרישות להתקבל לקורס? והאם אחרי הקורס אני יכול להיות טכנאי סלולר מוסמך, רוצה הסבר מה הולך בקורס? כמה עולה? וכמה זמן נמשך?
נ
נועה סטרוז
קורס טכנאי סלולר
שלום סטס,
ישנם כמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ המציעים לימודי טכנאי טלפונים סלולריים, ביניהם: המנהל הטכני והניהולי, מכללת מלט"ש ונשיא טכנולוגיות. בכדי להתקבל ללימודים על המומעדים להציג לפחות 11 שנות לימוד ולעבור ראיון אישי. הלימודים משתנים מאוד בין מוסד לימודים אחד לשני כאשר חלק ממוסדות הלימוד מציעים לימודים של 3 חודשים וחלק ממוסדות הלימוד מציעים קורסים שמגיעים לעד 8 חודשי לימוד ולכן העלויות מאוד משתנות. בסיום הלימודים יכולים הבוגרים לעבוד בחברות הסלולר השונות בארץ. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה שיעביר אותך למאמר המסביר על מסלול הלימודים, תכני הלימוד ומוסדות הלימוד השונים ואני ממליצה לך לפנות למוסדות הלימוד עצמם לקבלת מידע על העלויות המשתנות.
הסמכה בקורסים של טכנאי סלולר היא מטעם המכללה בה לומדים. בניגוד ללימודי טכנאים מסוגים אחרים אין כאן פיקוח של משרד הכלכלה או משרד ממשלתי אחר. לכן הבחירה במסלול הלימודים היא למעשה בחירה במוסד לימודים שאתה תמצא אותו המתאים לך ביותר. מחיר הקורסים בתחום נע בין 9000-14000 ש"ח לקורס. במהלך הקורס תלמד גם על אופן התקשורת הסלולרית וכל המשתמע מכך וכן אבחון ותיקון תקלות במכשירים. משך הקורסים הוא בערך חצי שנה. תוכל לקרוא עוד בהרחבה על הנושא בקישור המצורף בתחתית התשובה שלי.