אני רוצה לדעת פרטים על קורס מזכירות משפטית, מה משך זמן הלימודים? כמה פעמים בשבוע לומדים? קראתי למשל שבמכללה למנהל לומדים 220 שעות סה"כ ובמידע הכללי באינטרנט, כתוב 440 שעות .
קצת רקע, אני לא מהתחום, אבל אני רוצה שיהיה לי משהו נוסף. אני במהלך לימודי תואר ראשון בתחומים אחרים לגמרי (תחומים ריאליים) הלימודים בפתוחה ואני עושה מסלול מעבר לאוני' אחרת. האם ניתן יהיה ללמוד את הקורס במקביל ללימודי התואר? שזה שילוב של הומני עם ריאלי. כמה השקעה נדרשת בקורס ואם בסוף זה משתלם (מבחינת מציאת עבודה, אופי העבודה)?
ש
שני יונגר
קורס מזכירות משפטים בשילוב עם לימודי התואר
שלום לירן,
הקורסים להכשרת מזכירות משפטיות אורכים בין 60-460 שעות לימוד. תאמיני או לא אבל יש כזה הבדל בין הקורסים השונים. ההבדלים הם, כפי שאת בוודאי מתארת לעצמך, בהיקף וכמות תכנים בקורס. לכן מצאת הבדלים כאלו משמעותיים בין מה שקראת באתרי אינטרנט והמידע שקבלת מהמכללה למנהל. איזה קורס לבחור, זו בהחלט שאלה טובה במיוחד בהקשר של לימודיך האקדמיים. מבנה הקורסים הוא של מפגש אחד או שניים בשעות הערב. השילוב עם לימודיך הנוכחיים תלוי רק בך. שימי לב שהקורסים אורכים בין מספר שבועות לשנה ושלושה חודשים. כדאי לברר בעוד מוסדות לימוד לגבי המסלול שיהיה לך הנוח ביותר ללימודים.