מידע על בוגרים בקורס מסעדנים מלמדים - יש בוגרים שסיימו את הקורס , והשתלבו בתעשייה פתחו מסעדה הוא עסק , איך מתנהל הקורס ?
ש
שני יונגר
קורס מסעדנים בשנקר
שלום בן,
אני מציעה שתנסה לבקש מהמכללה ממליצים לקורס. או שתנסה להבין אם לבוגרי הקורס כבר יש מסעדות שתוכל לבקר בהן באופן פיזי. ללא ספק המרצים בקורס הם שפים משכמם ומעלה ומצליחנים. המטרה הרי של הקורס היא ללמד מסעדנים חדשים כיצד להצליח בשוק הכל כך קשה של עולם המסעדנות. התוכנית היא בת 36 מפגשים הכוללת פגישות עם יזמים בעולם המסעדנות, בעלי מסעדות, מנהלי מסעדות, שפים, מנהלי מטבחים וסיורים במסעדות. כל אלו במטרה ללמד את בוגרי הקורס כיצד להקים עסק בתחום המזון מראשיתו על כל המשתמע מכך: תוכנית עסקית, תכנון קולינרי, תכנון כוח אדם, תכנון אדריכלי, בניית מערך הדרכות לעובדים, בניית תפריט, שיווק ופרסום, רישיון עסק, דיני עבודה, ועוד. המטרה היא להביא את הבוגרים להבנה העסקית המלאה של פעילות העסק והבאתו להצלחה. עלות הקורס היא 15000 ש"ח.