אני אדם שתמיד הצטיין בכל התחום האומנותי, ציור פיסול וכל תחום אחר בסגנון. עד לפני שנה למדתי תקשורת חזותית במכון אבני וגם זה אחרי דילמה בין מקצועות שונים שיותר בתחום ה"אומנותי" יותר (עיצוב פנים, אדריכלות, עיצוב גרפי, קונדיטוריה וכו). היו חלקים מהלימודים שמאוד התחברתי אליהם והיו חלקים שפשוט הרגשתי שהם חסרי היגיון בעיני ונוסף לכול גורם נוסף למשוואה שהוא הפן הכלכלי השוק מוצף ויהיה מאוווד קשה למצוא עבודה והפסקתי את הלימודים באמצע.
אני חושבת על הנושא הרבה ואני נוטה בעיקר לכיוון הנהלת חשבונות, כי עם הזמן גיליתי על עצמי שיש לי משיכה ליותר לעבודה עם נהלים קבועים וסדר קבוע, מושך אותי שזה מקצוע שתמיד צריך. אבל מצד שני, מתמטיקה לא הייתה הצד החזק שלי בתקופת התיכון ולפני אבל נכון לעכשיו ניראה שאני מסתדרת לא רע ואפילו ניראה שיש לי ראש לזה וכל מה שאני צריכה זה אימון.
אני עכשיו באמת לא יודעת לאן לפנות, אני לא יודעת אם לעשות סיבוב של 180 מעלות ממה שעד עכשיו הייתי בטוחה שהוא הצד החזק שלי, אני מבולבלת אני חוששת שוב מלבחור לימודים שלא מתאימים לי ואני לא יודעת איך לדעת שלפחות אני בכיוון הנכון. אני שוללת יעוץ לימודים אבל יש כל כך הרבה מקומות שמתעסקים בנושא ושמעתי יותר מדי אנשים שסיפרו לי ששילמו הרבה כסף וזה רק בילבל אותם יותר.
נ
נועה סטרוז
בחירת מסלול לימודים חדש
שלום מיטל,
היות ואני לא מכירה אותך אישית קצת קשה לי לומר האם יתאים לך להיות מנהלת חשבונות או לא וזה אומנם מקצוע מבוקש יותר ממקצועות הקשורים לאומנות אך חשוב לציין שאם את מחפשת עבודה וודאית בסיום התואר גם לרואי חשבון קשה לעיתים למצוא עבודה בסיום הלימודים (כמו במקצועות רבים אחרים) ולכן אני ממליצה לך לחשוב טוב איזה כיוון מעניין אותך. אם את מתעניינת במתמטיקה, חשבונאות ונושאים דומים יכול מאוד להיות שיש לך עתיד בתחום ושווה לך ללכת בעקבות ההרגשה אך אם את לא אוהבת את התחום והוא לא מעניין אותך יכול להיות שתסיימי מסלול לימודים שבסופו תתקבלי לעבודה שלא מעניינת אותך ואת לא באמת רוצה לעסוק בה.
צירפתי עבורך בתחתית ההודעה טופס מקוון ליצירת קשר עם היועצים שלנו ואני ממליצה בחום ליצור איתם קשר כך שיוכלו לעזור לך בהכוונה למסלול הלימודים המתאים ביותר עבורך.