היי. אני שגב. בן 28. סיימתי לימודי משחק 3 שנים לפני 3 שנים. מאז אני משחק בתאטרון (הבימה ופרינג') ועשיתי 2 סרטים. יותר מדי עבודה אין ממש והמוח מרגיש מעט מנוון. מה גם שהבערה למשחק קצת ירדה ואני מחפש משהו יציב קצת יותר וחשוב לי משהו שיהיה לי תשוקה אליו ושיהיה לי כיף וכמובן - עבודה. התחום השני שאני מתחבר אליו חוץ מהמשחק זה כל מה שקשור לספורט - הדרכה. אני מתלבט בין שני מסלולים: 1. הדרכת שחייה (בעיקר המחשבה על הדרכת ילדים ונוער) 2. מדריך אופניים (כביש ושטח) בשחייה יש לי מעט ניסיון שחיתי כשהייתי בן 15 בנבחרת (מזכיר שהיום אני בן 28 ולא שחיתי מאז) והאופניים זה תחביב מאוד גדול שלי כיום אני רוכב בשטח ויכול לרכב שעות עם סיפוק אדיר. אז יש לי קושי פשוט להחליט מה ללמוד וגם יש לי קושי נוסף שאני חווה מעט פחד מלמידה של משהו חדש. של חומר עיוני. הרבה זמן לא למדתי וקצת אני חושש שאני לא זוכר איך ללמוד ושאכשל. זה גם מה שמקשה על הבחירה שלי. ייעוץ? הכוונה? תודה מראש
נ
נועה סטרוז
לימודי הדרכת אופניים או שחיה
שלום שגב,
אתחיל ואומר לפני הכל שהפחד מכישלון הו זה שהרבה פעמים יגרום לנו להיכשל ולאו דווקא העבודה הקשה או הלימודים. כל עוד את נהנה ממה שאתה עושה ורוצה לעסוק בתחום מסויים אין סיבה שפחד ממבחנים או עבודה קשה יעצור אותך. קורס מדריכי אופניים מתקיים בכמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ ביניהם: וינגייט, מכללת חיטובים, קמפוס שיאים ועוד. הקורס משתנה מעט בין מוסד לימודים אחד לשני אך בד"כ הוא נמשך כ-200 שעות ובין התחומים הנלמדים - התאמת אופניים למתאמן, פסיכולוגיה, פיזיולוגיה, ביומכניקה ועוד.
קורס מדריכי שחיה מתקיים גם הוא במגוון מוסדות לימוד ברחבי הארץ, ביניהם: המכללה האקדמית בוינגייט, ספורט אקדמי ועוד. הקורסים נמשכים בין 200-250 שעות.
לפני שאתה מחליט לאיזה כיוון ללכת אני ממליצה לך לשבת ולחשוב היכן אתה רואה עצמך משתלב, איפה אתה רואה את עצמך בעוד שנה או 6 שנים מהיום וכך יהיה לך יותר קל לבחור תחום.
צירפתי עבורך בתחתית ההודעה קישור לטופס מקוון ליצירת קשר במידה ויהיו לך שאלות נוספות תוכל לפנות לצוות היועצים שלנו.