שלום, אשמח לאינפורמציה לגבי תאריך/ים שבו מתחיל הקורס. ולמשך כמה זמן? כמה ימים בשבוע (בעדיפות ללימודי ערב או צהריים/אחה"צ)? אני בעל תואר ראשון Bfa בצילום/אמנות בבצלאל.. האם זה מקנה לי איזשהו יתרון? באילו יעדים בחו"ל מדובר. תודה, איתי
ש
שני יונגר
קורס מדריכי טיולים בחו"ל
שלום איתי,
עד כמה שידוע לי לתואר שלך אין יתרון בכל הנוגע לקורס. אך בהחלט הידע שלך יכול לתרום לך לאחר מכן בחיפושי העבודה כמדריך טיולים. לגבי מועדי קורסים מדוקים, במעמד הפורום אין לי אפשרת לתת מענה שכזה אלא מידע כללי על הקורסים, תנאי הקבלה אליהם התעסוקה בתחום ועוד. אם תרצה לקבל תשובות מהירות לשאלתך אתה תמיד מוזמן לפנות לאנשי השירות של האתר והם יוכלו להפנות אותך לגורם הרלוונטי למתן תשובות. לגבי מבנה הקורס: משך הקורס הוא 224 שעות לימוד אשר כוללות את הלימודים העיוניים וכן מתקיימים במהלך הקורס שלושה טיולי שטח. בסיום הקורס יש להגיש עבודת גמר וכן ישנה אפשרות להצטרף לסטאז' בחו"ל (בתשלום נוסף). משך הקורסים משתנה בין 5-6 חודשים כאשר לרוב הקורסים מתקיימים על פני מפגש אחד בשבוע בשעות הבוקר או הערב. יש מספר מסלולים שכדאי לברר לגביהם מול בית הספר. במהלך הקורס אין התמקדות במדינה מסוימת אלא בנושאים כגון: דתות, היסטוריה של העולם, מסלולים פופולריים ועוד. כלים נושפים הנרכשים בקורסים הם אומנות הפרזנטציה, ניהול קבוצה בחו"ל, אדמיניסטרציה וכו'.