שלום . האם ניתן ללמוד קלינאות תקשורת באוניברסיטה הפתוחה ? האם קיימים לימודים הקשורים לנושא זה כלימודי תעודה ??
ש
שני יונגר
לימודי קלינאות תקשורת אפשרויות לימוד
שלום שני,
עד כמה שידוע לי, לא קיים מסלול לימודים לקלינאות תקשורת באוניברסיטה הפתוחה. אבל, כן יש לך אפשרות להתחיל ללמוד בפתוחה ולהמשיך באוניברסיטת תל אביב כאפיק מעבר. צירפתי לך הסבר על מה זה אפיק מעבר. המטרה היא לתת אפשרות למי שלא עומד בתנאי הקבלה ההתחלתיים לתואר ללמוד את המסלול. התנאי הוא ציונים גבוהים בקורסים הנלמדים באפיק. לגבי לימודי תעודה, ככל הידוע לי לא קיימים לימודי תעודה לקלינאי תקשורת המחליפים את הצורך בתואר האקדמי.
מעוניינת רק בפתוחה
היי, ראשית תודה על התשובה .. אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה. אין לי משאבים להתחיל להשלים בגרויות ופסיכומטרי. אם אין לצערי בפתוחה קלינאות תקשורת, חשבתי ללמוד משהו שקשור ללקות למידה. ממה שקראתי אין תואר ספציפי בנושא אלא חלק מהתמחות של תואר בחינוך. חיפשתי תואר בחינוך וליקוי למידה בפתוחה, ואני לא מבינה אם זה תואר בחינוך בפני עצמו או במדעי החברה? רשום (באתר) - תכניות לימודים לתואר ראשון בחינוך - ליקויי למידה ומתחתיו: בוגר במדעי החברה בהדגשת חינוך: ליקויי למידה. האם הכוונה שתואר זה זהה ללימודים של תואר בחינוך בהתמחות ליקוי למידה כמו במוסדות אחרים ? הוא שווה ערך ללימודים בחינוך ? או שתואר זה נחשב למדעי החברה עם חוג בחינוך ? חשוב לי להבין אם זהו תואר שאוכל למצוא עבודה בתחום הספציפי הזה ללא לימודי המשך, האם את ממליצה על הלימודים האלה? אני צריכה מקצוע פרקטי, אשמח לשמוע תשובה ואם יש לך המלצה על לימודים פרקטים בנושא אשמח לשמוע גם כן .. תודה ...