ייעוץ לימודים - לימודי חינוך, עיצוב אתרים או קוסמטיקה?
ייעוץ לימודים - לימודי חינוך, עיצוב אתרים או קוסמטיקה?
עדן
1 תגובות
אני בת 22 ומנסה להתגבש על לימודים יש לי קושי בהחלטה יש לי ממוצע 86 אחרי מכינה לשיפור ואין לי פסיכומטרי עשיתי רשימה של מקצועות שעניינו אותי אבל תנאי הקבלה שלהם קשים ואני לא חושבת שגם אם אעשה פסיכו אני אגיע אליהם מתלבטת אם ללכת לתואר כללי בחינוך כי אליו אני יכולה להתקבל . אני רוצה ללמוד משהו פרקטי . מקצועות נוספים שמשכו אותי הם מקצועות של תעודה מתחום העיצוב כמו עיצוב גבות או עיצוב אתרים באינטרנט השאלה אם קורס בעיצוב אתרים זה מספיק כדי להתקבל למקומות עבודה ?
נ
נועה סטרוז
בחירת מסלול לימודים
שלום עדן,
אני ממליצה לך לא לבחור מסלול לימודים לפי מקצוע שאליו את מתקבלת אלא לפי מקצוע שמעניין אותך. אם חינוך פחות מעניין אותך ואת לא רואה את עצמך כאשת חינוך אני לא ממליצה להיכנס לעולם הזה.
לגבי עיצוב גבות - מדובר בלימודי קוסמטיקה ואם יש לך את התשוקה למקצוע תוכלי להצליח בו מאוד. מקומות רבים ברחבי הארץ מציעים קורס עיצוב גבות, ביניהם: רווית אסף, מכללת נצרת עלית, המכללה לעיצוב שיער סרג'יו, ביוטי נייל- האקדמיה למקצועות הטיפוח, מיכלל היופי- בית הספר לקוסמטיקה, פנינה רוזנבלום- בית הספר למקצועות היופי, מאי ביוטי- בית הספר למקצועות האיפור, ג'יגי' אקדמי- האקדמיה המובילה למקצועות הקוסמטיקה והיופי, ביוטי סקול, אורלי ביוטי קולג' ועוד. פלוס נוסף בתחום הוא שתוכלי לעבוד בכל מקום שתרצי בארץ.
עיצוב אתרים הוא כמובן תחום מאוד שונה מעולם הקוסמטיקה. האינטרנט והמדיה מתחדשים מיום ליום ותמיד יש צורך באנשי מקצוע שיודעים מה הם עושים. מוסדות הלימודי המציעים לימודי עיצוב אתרים הינם: האקר יו, בית הספר להנדסאים שנקר, סלע יוניברסיטי, מכללת הייטק שהם, מכללת מדיאטק הייטק מקבוצת Matrix ועוד. אפשרויות התעסוקה היעמדו בפנייך מציעות עבודה במבחר חברות אינטרנט או בתפקידים טכניים ושיווקיים בחברות המעוניינות להקים ולתחזק אתרים. בנוסף עולם השיווק והפרסום יצר ביקוש בקירבתן של חברות פרסום וחברות אינטראקטיב לבוני אתרים מקצועיים.
אני ממליצה לך לשקול איזה מהמסלולים הוא המתאים לך לפי התחומים שמעניינים אותך, שבהם תרצי לעסוק בעתיד ואז לפנות לכמה ממוסדות הלימוד באותו תחום בכדי למצוא את המקום המתאים לך.
במידה ויהיו לך שאלות נוספות תוכלי לפנות ליועצים שלנו באמצעות הטופס שצירפתי עבורך.