אני בקרוב משתחררת מהצבא ומבררת לגבי קורסים מקצועיים שאוכל להתקבל אליהם בלי להתחיל לשפר בגרויות/ פסיכומטרי ואחת האפשרויות שהציעו לי היא להירשם למסלול לימודים של קורס קידום אתרים שמציעה חברת סאו סימפל והוא מוכר לפיקדון לחיילים משוחררים. זה קורס שנמשך כמה חודשים ואחרי זה מקבלים תעודה מקצועית ולפי הבנתי אפשר אפשר להתחיל לעבוד בזה. אני חייבת להודות שאף פעם לא שמעתי על התחום הזה ולא יודעת האם אפשרי למצוא בו עבודה. מלבד העובדה שזו עבודה מול המחשב, אין לי יותר מידי מידע. הם מציעים לפני שנרשמים להגיע לשיעור צפייה. כדאי ללכת, נכון? זה יעזור להבין מי נגד מי? התחום הזה מוכר היום או חדש? כמובן שארצה ללמוד משהו שישמש אותי. זה לא לימודים סתם מתוך עניין.
נ
נועה סטרוז
לימודי קידום אתרים
שלם גילה,
לימודי קידום אתרים מאפשרים לבוגרי הקורס להשתלב בעולם התעסוקה באופן פרטי כפרילנס או בחברות שונות שמציעות שירותי קידום אתרים. הרבה אנשים משלבים עבודה בקידום אתרים יחד עם המקצוע שלהם או עם משרה נוספת היות ולא תמיד מדובר על משרה מלאה שיכולה לכלכל בפני עצמה אדם המנהל משק בית עצמאי. היות והציעו לך שיעור צפייה חינם אני מאוד מליצה להגיע אליו בכדי להבין האם זה הוא תחום שמעניין אותך ובו תרצי לעסוק.
צירפתי עבורך מאמר המסביר על אפשרויות תעסוקה ומוסדות לימוד שונים כמו גם על מסלולי הלימוד השונים.