הסבה מקצועית להנהלת חשבונות אחרי תואר במדעי הרפואה
הסבה מקצועית להנהלת חשבונות אחרי תואר במדעי הרפואה
שני
1 תגובות
שלום, אני מעוניינת לעשות הסבה מקצועית(אני בעלת תואר ראשון במדעי הרפואה) בגלל משכורת נמוכה בתחום וחוסר הצעות עבודה, בייחוד במקום בו אני גרה. מכיוון שאיני רואה את עצמי עושה עוד תואר ראשון, התעניינתי לגבי קורסי הנהלת חשבונות, רציתי לדעת האם כדאי לעשות הסבה לתחום זה מבחינת שכר וביקוש? יש חשיבות היכן לומדים את הקורס, מכללות שיותר נחשבות מבחינת היקף ועומק הלימוד? או בעצם על מה לשים דגש לפני שבוחרים היכן ללמוד? ואם יש המלצה על מקום לימודים בירושלים שטוב ללמוד בו מבחינה מקצועית? תודה רבה!
נ
נועה סטרוז
לימודי הנהלת חשבונות
שלם שני,
הנהלת חשבונות הינו מקצוע שתמיד יהיה בו צורך, כל חברה או גוף בארץ זקוקים למנהל חשבונות וכך גם אנשים פרטיים או עסקים עצמאיים. מוסדות הלימוד המציעים מסלול ללימודי הנהלת חשבונות הינם: הקריה האקדמית אונו, משלב, דיפלומה, המכללה המשותפת, אוניברסיטת אריאל - לימודי חוץ ועוד. ממליצה לך לפנות לכמה ממוסדות הלימוד בכדי לקבל מידע על המסלולים השונים המוצעים לך וכך תוכלי למצוא את המסלול המתאים עבורך מבחינת תכני לימוד, עלויות, מיקום מוסד הלימודים ועוד.
המשכורות של מנהלי חשבונות משתנה כתלות בהכשרה שלהם מנהל חשבונות סוג 1+2 ירוויח פחות ממנהל חשבונות רמה 3 ושניהם ירוויחו פחות מחשב. כעבור 10 שנות ניסיון מנהל חשבונות ברמה 1+2 יכול להגיע לשכר ממוצע של בין 7,000-10,000 ש"ח בחודש אך השכר עולה משמעותית ברגע שההכשרה עולה. חשב לעומת זאת אחרי 10 שנות ניסיון יכול להגיע גם למשכורות של 14,000 ש"ח בחודש.