תואר במשאבי אנוש ושילוב לימודי תעודה בייעוץ ארגוני
תואר במשאבי אנוש ושילוב לימודי תעודה בייעוץ ארגוני
דרורית
1 תגובות
שלום. שמי דרורית, בוגרת תואר ראשון בניהול משאבי אנוש, מאז סיום התואר אני מנסה למצוא עבודה בתחום אך ללא הצלחה כיוון שרוב המעסיקים מחפשים עם ניסיון אך לא נותנים הזדמנויות לצבור ניסיון. בכל אופן אני בחופשת לידה כרגע ושוקלת להמשיך ללימודי תעודה בתחום ייעוץ ארגוני או לתחום של הנחיית קבוצות. קצת רקע על עצמי מאז ומתמיד האהבתי לייעץ לכוון ולהדריך אם זה בפן האישי חברי או בפן המקצועי שעסקתי בתחום הביקורות איכות ומנהלת איכות בארגוניים בהם עבדתי במהלך לימודי התואר. השאלה שלי היא בגדול איזה חיבור יותר מוצלח אם בכלל צריך לעשות חיבור בין התואר ללימוד קורס כזה או אחר והאם בכלל נחשבת תעודת הסמכה של ייעוץ ארוני בפי המעסיקים/ ארגונים?
ש
שני יונגר
אולי כדאי להשקיע בחיפוש עבודה ולא בלימודים
שלום דרורית,
בשני התחומים הללו מאוד מקובל להעסיק (וכמעט תמיד כעצמאיים) בעלי תואר שני. חשוב לי מאוד שתדעי זאת כדי שלא תתאכזבי שוב. בתחום הייעוץ הארגוני בפרט תואר שני הוא כמעט הכרחי, אלא אם היית מגיעה מעולם משאבי האנוש ואז אולי תואר ראשון בלבד היה מספק. אולי כדאי שתחשבי שוב מה נכון לך מבחינת תעסוקה ועם הניסיון שאולי יש לך כבר בעבודות קומות ותשקיעי קצת יותר במציאת עבודה לשם צבירת ניסיון ופחות בקורסים שאני חוששת שנכון להיום לא יביאו לך תועלת רבה.