שלום, אני שוקל לעשות הסבה וללמוד קורס טכנאי מכשור רפואי. רציתי לדעת בבקשה אפשרויות תעסוקה לאחר הקורס, שכר ממוצע, ביקוש לתחום. אודה לתשובתכם.
ש
שני יונגר
לימודי טכנאי מכשור רפואי
שלום,
העבודה של טכנאי מכשור רפואי הן בעיקר עבודות שטח בתחזוקה של מכשור רפואי מסוגים שונים. השכר משתנה בהתאם לאופי המשרה וגודלה והחברה בה עובדים. השכר נע בין 35 ₪ לשעה ועד לשכר גלובאלי של 7000 ₪. יש משרות שבהן יש רכב צמוד ועזרים שונים, תלוי באופי העבודה.
הביקוש בתחום הוא בין היתר לעבודות תועמלנות (שם גם ניתן להשתכר יפה מאוד). אך קשה לומר מה יהיה הביקוש בעוד ספר שנים עד שתסיים ללמוד. מה שכן בתחום הרפואי בכלל תמיד יהיה ביקוש.
בברכה, שני
y
yn1977
שני
תודה על התגובה המהירה אני מבין ממך שהשכר הוא לא גבוה בתחום, וזה שיקול די רציני אם ללמוד את התחום. יש לי חבר שעובד בזה אבל הוא הנדרסאי מכשור רפואי, יכול להיות שבגלל זה השכר הוא כמעט פי 2? אני יודע שיש הבדל בין עבודה בבי"ח ועבודה בחברות פרטיות, הבנתי שבחברות פרטיות השכר גבוה יותר. אני מתעניין בתחום כי אני אוהב לעבוד מול אנשים, להיות בתזוזה, לפתור תקלות. אני בא מתחום מחשבים וההתלבטות השניה שלי היא כיוון של QA תוכנה, אני מתעסק קצת בתחום אבל צריך להתמקצע יותר. אני מאוד מבולבל ואשמחלקצת ייעוץ תודה רבה.