שלום רב, אני רוצה לפנות ללימודי עיצוב (תעודה). אולם לא יודעת איזה? אני לא מכירה מספיק את תחומי העיצוב. האם יש מוסד שמקיים יום פתוח שבו ניתן להתרשם באופן רוחבי מכל תחומי העיצוב הקיימים ?
רקע: אני אם לשניים ומחפשת שינוי. בזמני החופשי מציירת על בגיד תינוקות/ילדים . מחפשת לימודים שבהם ניתן לשלם הורות .
תודה רבה!! מיכל
ש
שני יונגר
האם תוכלי להיות יותר ספציפית?
שלום מיכל,
קצת קשה לענות על השאלה שלך כי היא מאוד לא ספציפית. לימודי אבחון כוללים בתוכם המון תחומים שונים. אני מניחה שאת מאוד מוכשרת ואת רוצה לפתח את היכולות שלך או אולי לגלות יכולות חדשות, אך את היחידה שיכולה לבחור ליאזה כיוון ללכת עם כושר היד והכישרון שלך.
האם תוכלי להיות יותר ספציפית? האם חשבת על תחום מסויים או כל פרט נוסף שתוכלי להרחיב לגביו יעזור מאוד לתת לך עצה מנומקת.
בברכה, שני
מ
מיכל
ימים פתוחים- לימודי עיצוב
שלום שני, תודה על התייחוסתך המהירה! מאוד מושך אותי עיצוב תכשיטים .(אגב, הבנתי שיש הבחנה בין תכשיטי אופנה לצורפות..) אבל אני יודעת שיש הרבה מעצבות שאני מאוד אוהבת את הקו שלהן ( למשל אורנה לאלו) שצמחו מרקע של לימודי טקסטיל.
האם נכון ללמוד לימודי עיצוב טקסטיל כבסיס ? יש בזה רקע ש"פותח" את הראש ללימודי תכשטיט אופנה ?
כמו כן, מה זה בכלל עיצוב טקסטיל ? זה בעצם רק עיצוב הבדים מה אפשר לעשות עם זה אח"כ ? מקווה שיותר ברור :) תודה! מיכל