יש לי תואר ראשון בסוציולוגיה ומשאבי אנוש. אני לא מוצאת את עצמי בתחום של עבודה, בעבר עבדתי בתור מנהלת סניף ברשת מזון מהיר ושם נתקעתי 8 שנים . כרגע איני עובדת ומעוניינת ללמוד משהו אשר ייתן לי אולי כיוון לעבודה, מינוף תואר וכו.. איזה המלצות יש לך לתת עבורי? תודה...
ש
שני יונגר
צריך לעשות עבודת חשיבה קודם כל
שלום לימור,
כבוגרת תואר ראשון כללי שלמדת אני מבינה את הבילבול. עם זאת, לצערי מה ללמוד להמשך לצורך עבודה אני לא יכולה לומר לך, אלא את צריכה להגיע למסקנות לגבי מה שמתאים לך בעצמך.
אני מאוד אשמח לעזור בהמשך כאשר יהיה לך לפחות כיוון כללי של תחומי עניין או כישורים מיוחדים שאת מכירה בעצמך ואשר את חושבת שתוכלי להצליח באותו כיוון. אך ברור לי שקשה להגיע למסקנות הללו לבד.
המלצתי אליך היא, לבחור אדם קרוב שאת סומכת על שיקול דעתו ואשר יוכל לסייע לך להבין מה נכון ומתאים לך לאופייך ולכישוריך ולנסות להגיע בעזרתו לפחות לכיוון כללי, משם נוכל לעזור הרבה יותר. אם אין בסביבתך אדם שיכול לסייע לך בהגעה להחלטה חשובה כמו זו תמיד תוכלי ללכת לייעוץ לקריירה אצל איש מקצוע ולקבל כיוון דיי מדוייק. יש הרהב מאוד מכונים העוסקים בתחום בארץ במידה ותרצי בכך.
לסיכום, נשמח לסייע בעתיד כאשר הכיוון שלך יהיה יותר ברור ובנימה אישית אומר לך שאני מאוד בעד לימודי מקצוע מכל סוג שהוא ולהנות מהיתרון של היותך בעלת תואר ראשון עם לימודי תעודה כאשר תפני למקומות עבודה. עכשיו את רק צריכה לעשות את עבודת החשיבה הראשונית לפחות כדי להתחיל ולצמצם אפשרויות לקורסים עתידיים ולכיוון הקריירה שלך בשנים הקרובות לפחות.