שלום, אני גר בראשל"צ ורוצה ללמוד צורפות, תואר זה לא רלוונטי כי אין לי בגרות והאמת שאני לא רואה את עצמי לומד 4 שנים... חשבתי על קורס, עכשיו אני מחפש בית ספר טוב באזור ראשון לציון, זה קודם כל, ואיך זה בדיוק עובד הבנתי שיש קורס יסודות ואז יותר מתקדם וכו'... איך בדיוק ניגשים לכל העניין הזה, ושאלת השאלות האם קורס זה מספיק בשביל לרכוש מקצוע? תודה.
ש
שני יונגר
לימודי צורפות
שלום אבי,
בתחום הצורפות הלימודים הם חלק מהעניין ומה שהכי חשוב זה או לבחור להתחיל להתקדם בתחום לבד וללכת ללמוד קורסים בפיתוח יזמות במידה ואתה רוצה להיות חברה גדולה יום אחד.
אפשרות נוספת היא לחפש עבודה כשולייה של צורף לפחות בהתחלה עד שתרכוש את כל המיומנויות.
להלן האפשרויות ללימודי צורפות באזור ראשון לציון. מומלץ שתלך לפגישות ייעוץ כדי לבחור את המסלול המתאים לך ביותר.
1. מכללת אומנית 2. צחי שמיר קורס צורפות אומנותית 3. יניב שפירא לימודי צורפות 4. רשת מכללות אורט 5. מכללת חרוז כזה 6. הסטודיו של לנה 7. יפעת הולנדר
יש גם קורסים שלא לתואר בשנקר, במכון אבני ועוד. כדאי מאוד שתפנה לשירות של האתר כדי שיפנו אותך לכל המוסדות הרלוונטיים לך. והכי חשוב שתלך לעשות סקר שוק ותבחר את הטוב בימיוחד עבורך.