אני סיימתי תואר בפסיכולוגיה ארגונית. וממש לא בא לי ללמוד תואר שני. זה הרבה מאוד הוצאה מתקציב שפחתי שאני לא יכולה להרשות. אני חושבת להתחיל ללמוד הנחיית קבוצות. אך כלכך הרבה מקומות מלמדים. שאני הלכתי לעיבוד. האם כדאי ללמוד את זה? אם כן איפה כדאי ללמוד? ומה זה יוסיף לתואר שיש לי? תודה.
ש
שני יונגר
לימודי הנחיית קבוצות
שלום איזבלה,
קורס הנחיית קבוצות מומלץ מאוד לכל מי שעובד עם אנשים כי הוא נותן כלים מדהימים של הצגה מול קהל בנייה של הרצאה ואפילו ניהול של פגישה. בנוסף, בקורס לומדים ומקבלים שיטות מאוד פרקטיות להעברת מסר בצורה יעילה המפעילה גם את הצד המאזין והשימוש בשיטות שנלמדות בהנחיית קבוצות שימושיות בכל תחומי החיים (לר רק בעבודה).
מכיוון שלא ציינת איפה את מתגוררת אציין מספר בתי ספר מדרום לצפון. בדרום- מכללת ספיר (מעבירה קורסים בתחום כבר מספר שנים) ברחובות- מכללת גישות (הוותיקה ביותר בישראל בתחום מקיימת קורסים גם בצפון במרכז ובמודיעין) בתל אביב- יש קורס באוניברסיטת תל אביב שרון- תפנית של האו"פ- יש גם שלוחות בדרום במרכז ובצפון צפון- מכללת אורנים
לגבי שאלתך למה זה יוסיף לתואר שלך. כאן הכל תלוי בתכנון הקריירה שלך, אך הכלים יסייעו לך בכל תחום תעסוקה וגם מאוד מרשימים בראיונות.