שלום שני, סיימתי תואר ראשון בתזונה, הוגרלתי להתחיל סטאז' בעוד שנתיים, וכרגע אני לא יודעת מה לעשות? הייתי רוצה ללמוד משהו טיפולי (עבודה עם ילדים..), אבל לא עוד תואר ראשון, אלא איזשהו קורס... אני רוצה משהו פרקטי, שאפשר יהיה לעסוק בו אחרי שאסיים אותו. (אולי משהו מתחום הריפוי ועיסוק...) על אילו קורסים היית ממליצה? תודה
ש
שני יונגר
באיזה כיוון ללכת?
שלום רומי,
אולי כדאי שתשקלי ללמוד קורסים בתחום שלך, יש קורסים להוראת תזונה לילדים ונוער או הדרכה לתזונה נכונה למשפחות.
אם את רוצה משהו בכיוון אחר טיפולי, יש המון תחומים, אבל אני חייבת שתעזרי לי מבחינת תחומי עניין שלך כדי שאוכל לסייע לך.
האם יש לך כיוןן? רפואה משלימה וטבעית, טיפול מהפאן הפסיכולוגי, תחום אחר לגמרי?
אשמח אם תרחיבי קצת בנושא.
בברכה, שני
ר
רומי
המשך
היי שני, אני לא יכולה לעשות קורסי בתחום שלי לפני שאני עושה סטאז, ביררתי כבר את הנושא מול דיאטניות... אמרו לי שאין טעם... חשבתי לעשות קורסים שלא דווקא קשורים לתזונה, אני לא יודעת בדיוק מה, משהו לצורך עבודה פרטנית עם ילדים.... מה הולך עכשיו? מה מבוקש בשוק? האם יש איזה קורס שבסיומו אפשר להתחיל לעבוד??
ש
שני יונגר
אם כך במה לבחור
שלום רומי,
יש קורסים שהם לשם תעודה, כמו טיפול בתנועה לילדים. מגוון יחסית גדול מציע סמינר הקיבוצים, אך וודאי גם מכללות אחרות בתחום החינוך לקורסים שהם לא לתואר אלא לימודי תעודה מסוגים שונים.
מומלץ מאוד שתכנסי ותראי מה הם מציעים לפני כחלק מהבחירה לאיזה כיוון ללכת.
מומלץ שתראי קורסים גם במכון ויצ"ו בלוינסקי וכד'.
הקורסים שיכולים להיות רלוונטיים לך הם: פסיכודרמה, לימודי דמיון מודרך וNLP, טיפול בעזרת השטח ועוד.