היי, אני מאוד מתעניין בלמידה והבנה בתחום הכלכלה אך לא במסגרת של תואר כי אני לומד כרגע תואר בהנדסה באוניברסיטה הפתוחה. אחרי מחקר ארוך הגעתי למסקנה- אני אעשה את אחד מהקורסים הבאים: *) קורס חשבי שכר *) קורס ייעוץ לכלכלת המשפחה
הייתי שמח שתעזרו לי בהתלבטות.
יש לציין: 1) קורס חשבי שכר עולה 5,600 ש"ח וקורס ייעוץ, וכלכלת המשפחה עולה 8,100 ש"ח 2) קורס חשבי שכר - 154 שעות (7.5 חודשים). וקורס ייעוץ וכלכלת המשפחה - 100 שעות (5 חודשים)
נ
נועה סטרוז
קורס ייעוץ וכלכלת המשפחה
שלום אוהד,
אתה מתלבט בין שני קורסים מאוד שונים אחד מהשני ומבלי להכירך באופן אישי מאוד קשה לי לומר איזה קורס יתאים עבורך. חשוב לקחת בחשבון כי לימודי חשבי שכר הם לימודים שבסיומם תידרש לעבור השתלמות לחידוש הרישיון מידי שנה אך אם אתה עושה זאת בשביל הכיף יכול להיות שפרט זה אינו רלוונטי עבורך.
אם אתה מעוניין להבין קצת יותר טוב את תחום ניהול הכספים האישי שלך נושא כלכלת המשפחה יכול להיות מעט יותר מתאים היות ובלימודי חשבי שכר מתמקדים בנושא מאוד ספציפי ובמקצוע מאוד ספציפי ומטרתו, בסופו של דבר, להכשיר עובדים בתחום. עם זאת, למרות שהוא יותר קצר, קורס כלכלת המשפחה כללי יותר ויכול לסייע לך להבין את הקונספט שבהתנהלות כלכלית נכונה.
לפרטים נוספים על הקורסים השונים אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצרית הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם.