שלום, אני מעוניין בקורס הוראת נהיגה. עברתי את המבחן אדם מלוא. שאלתי היא. היכן אני יכול ללמוד לימודי בוקר וכמה זמן משך הלימודים. עדיפות לאזור דרום מרכז. אני מתגורר באילת תודה.
נ
נועה סטרוז
קורס בוקר למורי נהיגה
שלום איתן,
לימודי הוראת נהיגה מתקיימים בכמה מוסדות לימוד והכשרה ברחבי הארץ, ביניהם: מכללת המסלול הנכון, המכללה למנהל, מכללת סלע, מכללת אפיק ועוד. בכל מוסד לימודים בוחרים במתכונת לימודים שונה - כאשר ברוב מוסדות הלימוד מדובר בלימודים המתקיימים אחר הצהריים כך שהמשתתפים יוכלו לשלב עבודה במשרה מלאה במקביל ללימודים אך מומלץ לפנות למוסד הלימודים בו מעוניינים ללמוד כדי לברר לגבי מסלולי בוקר שלעיתים נפתחים גם כן.
כדי להתקבל לקורס מורה נהיגה, על המועמדים להגיש למוסד הלימודים בו הם מעוניינים ללמוד תושב ישראל בן 21 לפחות, רישיון נהיגה, וותק של 3 שנים לפחות בנהיגה, השכלה של 12 שנות לימוד או יותר, תעודת יושר מהמטה הארצי של משטרת ישראל, אישור מעבר של בדיקות רפואיות, הפנייה ממשרד הרישוי לאחר מעבר (בהצלחה) של מבחן נהיגה מעשי והצגת אישור על מצב בריאותי וראייה תקינים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסדות הלימוד המציעים אותו, תכני הלימוד ועוד.