אהלן, שמי ענת ואני מעוניינת להתחיל לעסוק בכל הנושא של אימונים, ספורט, עיצוב וחיטוב וכו'..אני מתלבטת מאוד אם לעשות קורס מדריכי חדר כושר (שנותן גם תעודה למאמן אישי) או קורס מדריכי מחול אירובי שמתמקד יותר בלימודי סטודיו..באופן כללי המטרה שלי היא להתחיל לאמן שיעורי סטודיו בקבוצות אבל לפי מה שביקשתי , קורס מאמני כושר הוא רחב יותר ומקיף יותר..השאלה שלי היא אם אני עושה את קורס מאמני הכושר האם אני אוכל גם להדריך קבוצות בשיעורים שונים בחדרי כושר לדוגמא? על פניו נראה לי שכן כי הלימודים מקיפים יותר אבל רציתי לברר אם מישהו יודע מנסיון..תודה רבה ויום נעים :)
נ
נועה סטרוז
בחירת מסלול לימודים - הכשרה מקצועית
שלום ענת,
בתור מאמנת כושר תוכלי לאמן אימונים כלליים גם לקבוצות וגם ליחידים בחדרי הכושר אך תחומים ספציפיים כמו זומבה, פילאטיס או יוגה למשל מלמדים רק אלו שעברו הכשרה ספציפית באותו התחום. אם את מעוניינת להדריך גם באופן פרטני וגם בקבוצה קורס מאמני כושר יכול להתאים לך ובהמשך אם תרצי, תוכלי להוסיף הכשרות נוספות.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על קורסי מדריכי כושר, תכני הלימוד, תנאי הקבלה וכמובן מוסדות הלימוד האפשריים.
התלבטות בבחירת קורס
היי נעה, תודה על התשובה :) אז אם אני מבינה נכון, בתור אחת שעברה קורס מאמנות כושר אני יכולה להדריך לדוגמא שיעורים קבוצתיים של עיצוב וחיטוב גם בחדרי כושר? ובנוסף, נגיד אני בוחרת הפוך ועושה קורס מדריכות אירובי, האם אני יכולה גם להעביר בהמשך אימונים אישיים או שאני חייבת תעודה של מדריכת כושר ומאמנת אישית?