לפני יותר מ10 שנים למדתי הנהלת חשבונות סוג 1+2 וחשבשבת וניגשתי למבחן אך לא עברתי ולא עסקתי במקצוע. לפני חמישה חודשים התחלתי לעבוד במקום שמתעסק במקצוע ואני רוצה לחזור שוב על המבחן כיצד עלי לגשת להירשם
נ
נועה סטרוז
מבחן חוזר בהנהלת חשבונות
שלום אמירה,
כדי לברר האם תוכלי לגשת שוב לבחינה תצטרכי לפנות למשרד הכלכלה ולברר האם הקורס שלך עדיין בתוקף. עד כמה שידוע לי ישנה מגבלה מסוימת במיוחד בתחומים המשתנים כ"כ (המערכות הממוחשבות השתנו מאוד בעשור האחרון) ולכן יש סיכוי מאוד גבוה שתדרשי לעבור את הקורס מחדש. במידה ומשרד הכלכלה מאשר לך להירשם לבחינה באופן עצמאי ההרשמה היא דרך מדור הבחינות שלו ובמידה ולא יאשרו לך תצטרכי להירשם מחדש לקורס הנהלת חשבונות ולהגיע לפחות ל-85% מהשיעורים היות וקיימת חובת נוכחות.
מבחן חוזר בהנהלת חשבונות
אהלן ברצוני לדעת האם יש אפשרות לגשת למועד חוזר בהנהלת חשבונות בלי קורס
נ
נועה חזן
מועד ב' בהנהלת חשבונות
שלום ולדה,
עד כמה שידוע לי, ניתן להירשם לבחינה מול התמ"ת באופן אישי. כל עוד עברת קורס ויש לך אישור על עמידה בדרישות הבחינה מבחינת נוכחות ושעות, אין סיבה שלא תוכלי לגשת לבחינה במועד נוסף גם אם לא השלמת קורס נוסף.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
ו
ולדה
מבחן חוזר בהנהלת חשבונות
אהלן נועה לתשובתך כן עשיתי קורס +מבחן עיוני לא עברתי את המבחן העיוני לאחרונה אז הייתי רוצה לגשת שוב למועד ב ולראות אם זה לא פוגע במעשי כי עוד לא התחלתי מעשי
נ
נועה חזן
מבחן חוזר בהנהלת חשבונות
שלום ולדה,
אם הקורס בתוקף, אין סיבה שלא תוכלי לגשת לבחינה (מבלי לעשות קורס נוסף).
ו
ולדה
מבחן בהנהלת חשבונות
הייתי רוצה לדעת נועה ברשותך אם זה שנכשלתי בעיוני ואני צריכה לגשת למעשי האם זה פוגע ?
נ
נועה חזן
מבחן הנהלת חשבונות
שלום ולדה,
בסופו של יום חשוב שתעברי - אף אחד לא יבדוק באיזה ניסיון עברת כמו שלא בודקים באיזה טסט עברת. בהצלחה!
י
יקטרינה
מועד ב' מעשי
היי!עברתי , הנהלת חשבונות יעוני....ו מעשי לא....אך אפשר להזמין מבחן חזרה?
ג
ג'ני
מבחן חוזר אחרי שלוש שנים
האם אפשר לעשות מבחן חוזר בהנהלת חשבונות אחרי בערך שלוש שנים? עברתי את החלק העיוני, אבל החלק מעשי לא, היו לי שני קורסים ביחד הנהלת חשבונות ושכר, ולא עברתי שכר