א. האם הקורס מתאים לדוברי אנגלית עם עברית טובה? ב. איזה יום בשבוע הלימודים?
ג
גלעד ישר
קורס לתעודת תרגום
נ
נועה סטרוז
לימודי תרגום
שלום גלעד,
יש כמה מוסדות לימוד והכשרה המציעים לימודי תרגום, ביניהם מכללת אורנים, מכללת בית ברל, אוניברסיטת בר אילן, אוניברסיטת אריאל, אוניברסיטת תל אביב ועוד. כל מסלול הוא שונה בהתאם למוסד הלימודים המציע אותו אך ברובם מתמקדים בין השאר בתרגום סימולטני, סוגיות בתרגום, תקשורת בין תרבויות, תרגום מטאפורות ותהליך התרגום.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלולים השונים ומוסדות הלימוד המציעים אותם, תכני הלימוד ותנאי הקבלה.
תרגום
שלום, בהמשך למה שכתבת.. זה משהו שרק מוסדות אקדמיים מציעים? מה עם כל מיני חברות כאלו של בתי ספר לאנגלית? כמו ברלינגטון וכאלה. אין לימודי תרגום במקומות מהסוג הזה? תודה, דנה
נ
נועה סטרוז
לימודי תרגום
שלום דנה,
עד כמה שידוע לי, בתי ספר לשפות בכלל ולאנגלי בפרט לא מציעים קורסי תרגום מקצועיים. יכול להיות שיאפשרו קורס משולב או כמה שיעורים חובבניים אך לא מדובר בלימודי תרגום במלואם.
בברכה, נעה
נ
נועה סטרוז
קורס תרגום אנגלית - עברית
שלום איילת,
הגעת לפורום לימודים כללי ולא למוסד לימודים ספציפי. מההודעה שלך נראה כאילו ניסית לפנות למוסד לימודים מסוים כדי לברר לגבי תנאי הקבלה אך לא ציינת את שם מוסד הלימודים ולכן קשה לי לסייע לך.
אני ממליצה לך לפנות אלינו בשנית עם מעט יותר אינפורמציה או להשאיר את הפרטים שלך בטופס יציר הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם.