בוקר טוב ברשותי תעודת מנהל עב משנת 2007 + בעל תעודה של קבלן רשום גם שיפוצים וגם הרחבת מבנים (התעודות על שמי ) האם אני יכול לקבל אישור חריג ללימודי ממונה בטיחות ?
נ
נועה סטרוז
קבלה ללימודי ממונה בטיחות בעבודה
שלום דורון,
לקבלת אישור חריג ללימודי ממונה בטיחות עלייך לפנות למוסד הלימודים המציע את הקורס ולוודא מראש שאכן מאשרים זאת מול משרד הכלכלה שבסופו של דבר מאשר את התעודה שלך ואת ההסמכה שלך. אני ממליצה לך לבקש אישור והתחייבות בכתב ממוסד הלימודים המאפשר לך את הדבר כדי לוודא שבסיום הלימודים אכן תקבל תעודת הסמכה מוכרת ע"י משרד הכלכלה.
בברכה, נעה
י
ישראל חוג'ה
לימוד ממונה בטיחות בעבודה לבן שלי
הבן שלי תעודת שרטט. וכ"כ, השלים וקיבל תעודת ממונה בטיחות אש. הוא עובד במשרדי מזה קרוב ל-10 שנים. משרדי עוסק בתחום מתן שרותי ייעוץ/תכנון בטיחות. אני מאוד רוצה שהוא ימשיך את העיסוק בתחום כממונה בטיחות בעבודה. במשך כ-10 שנים, צבר ניסיון רב ומעודכן בכל תקנות תכנון ובניה וכן בהוראות נציב. יודע לשרטט ולהכין תכניות בטיחות/תיקי שטח ואפילו מנחה את האדריכלים בטעויות בתחום הבטיחות..
אודה באם יוכל לקבל אישור חריג ללימוד תחום "ממונה בטיחות בעבודה" ובסיומו יקבל תעודה מוסמכת ומאושרת ע"י משרד הכלכלה.
אודה לעזרתכם.
תודה רבה.
נ
נועה סטרוז
קורס ממונה בטיחות
שלום ישראל,
יש כמה מוסדות לימוד המציעים קורסי ממונה בטיחות בעבודה, ביניהם: שנקר - בית הספר להנדסאים, עתיד - רשת מכללות טכנולוגיות, בית הספר הארצי להנדסאים, המכללה הטכנית לאנרגיה ובטיחות, מישלב קורסים ועוד.
הקורסים משתנים בין מוסד לימודים אחד לשני ונעים בין 100-300 שעות לימוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על הקורסים השונים הקיימים ומוסדות הלימוד המציעים אותם.
קבלה לקורס ממונה בטיחות
אני עוזר בטיחות מוסמך ועובד בתחום. מעוניין להתקדם בענף ולהפוך לממונה בטיחות. מה צריך לעשות כדי להתקבל לקורס? אין לי הנדסאי בניין או טכנאי מוסמך עם ותק צריך פטרון חריג
ע
עיזאת חשאן
בקשה לאישור חריג להשתתפות בקורס מימונה בטיחות
אני עיזאת חשאן מכפר גוליס מבקש אישור חריג להשתתפות בקורס מימונה בטיחות. השכלה תוכנית 12 שנות לימוד במקצועי : 1.אני משמש מנהל עבודה בתחום ההנדסה האזרחית מעל ל20 שנה בעל תעודה ומינויים באתרים כמנהל עבודה ראשי 2. בעל הכשרה מקצועית לניהול פרויקטים ממכללת תל חי 3. בעל תעודה עוזר בטיחות מטעם מכללת Q טמרה אני מבקש לאפשר לי הזדמנות להשתתף בקורס הנ"ל לאחר ונושא הביטחות קרוב ללבי ובעל חשיבות רבה אצלי במהלך שנות עיסוקי בתפקידי ניהול, הביטחות הייתנה בראש מעינאי תוך הכבדה יתרה לשלום עובדי ללא ערבוב שיקולים פננסים מול בטחות עובדי כולי תקווה שבקשתי תענה בחיוב ואכל להשלים את מסעי בתחום הבטיחות
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
קבלה ללימודים
היי עיזאת,
אנחנו לא מוסד לימודים אלא פורום לייעוץ לימודים. על מנת להירשם ללימודים יש לפנות למוסד הלימודים שמעניין אותך.