שלום, אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין ניהול מערכות משרד לבין ניהול לשכה? ומה העלות של קורס מערכות משרד? תודה
נ
נועה סטרוז
לימודי ניהול מערכות משרד וניהול לשכה
שלום שירן,
קורס ניהול לשכה הוא בעצם קורס למזכירות בכירות וקורס לניהול מערכות משרד לא מכשיר אותך להיות רק מזכירה אלא מעמיק בתחומים נוספים הקשורים לניהול משרד.
הלימודים בקורס ניהול מערכות משרדיות כוללים מושגי יסוד במינהל, היכרות עם מבנים ארגוניים, קבלת קהל, מבוא להנהלת חשבונות ארגונית, עבודה משרדית, אמצעי תקשורת ועוד.
עלות הלימודים משתנה בין מוסד לימודים אחד לשני ולכן מומלץ לפנות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד לקבלת מידע על הקורס והצעת מחיר.
בין מוסדות הלימוד המציעים את הקורס: מכללת עתיד, מכללת נתיב, מפנה, המכללה האקדמית גליל מערבי ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על הלימודים עצמם ומוסדות הלימוד המציעים אותם.
קורס
היי נועה, תתקני אותי אם אני טועה קורס ניהול לשכה נועד למזכירות שעובדות בזה ואילו קורס ניהול מערכות משרדיות נועד למתחילות הרוצות להיכנס לתחום? תודה.
נ
נועה סטרוז
קורס ניהול לשכה
שלום שירן,
קורס ניהול לשכה אכן פונה לבעלי ניסיון בתחום המזכירות שמעוניינים להתקדם ואילו קורס מזכירות / ניהול מערכות משרד מתאים גם לחסרי ניסיון בתחום.