שלום, אני מעוניינת להתקבל לקורס הנה"ח 1+2 ויש לי אפילו ניסיון בסיסי בתחום, אך אין לי 12 שנות לימוד לצערי, והבנתי שזה תנאי קבלה הכרחי... יש לי 10 שנות לימוד + 9 יחידות בגרות במצטבר שהשלמתי אקסטרנית לפני שנים. הבנתי שאפשר להתקבל ללימודים גם עם 11 שנות לימוד, אך זה יצריך מבחן קבלה. מאחר ו7 יחידות בגרות הנן שוות ערך לשנת לימוד אחת, משמעות הדבר שאכן יש לי 11 שנות לימוד על פי החוק. השאלה היא איך אני מוכיחה דבר כזה? היכן אני מקבלת אסמכתא כלשהי על כך על מנת שאוכל להתקבל לקורס...? אני מאוד רוצה לקדם את החיים שלי, אך החוק היבש מונע זאת ממני ואני כיום כבר בת 32... אנא עזרו לי אם זה אפשרי. תודה מראש.
נ
נועה סטרוז
עלייך להשלים 12 שנות לימוד
שלום יוליה,
כפי שציינת, כדי להתקבל ללימודי הנהלת חשבונות 1+2 חייבים המועמדים להציג 12 שנות לימוד. היות ואינך עומדת בתנאי הקבלה הדרך היחידה היא השלמה ל-12 שנות לימוד.
לימודי השלמה ל-12 שנות לימוד מתקיימים בכמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ, ביניהם האוניברסיטה הפתוחה, קורסים של משרד התמ"ת, מסלול תג"ת מטעם האגף לחינוך מבוגרים, מכללת קיי ואוניברסיטת בן גוריון בב"ש, מכללת אור יהודה ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלולים השונים ומוסדות הלימוד המציעים אותם.