שלום רב , אני מתעניינת בקורס מאלפי כלבי שירות טיפוליים. הייתי שמחה לקבל עוד פרטים. בהכשרתי אני מאלפת כלבים מקצועית.
נ
נועה סטרוז
קורס מאלפי כלבי שירות טיפוליים
שלום ליבי,
מכללת מגן דוד ירוק מציעה קורס מאלפי כלבי שירות טיפוליים. המכללה נוסדה לפני יותר מ-14 שנים ומציעה מסלולי לימוד שונים בתחומים פארא-וטרינריים.
כדי להתקבל ללימודים על המועמדים להיות בעלי ניסיון בתחום הכלבנות (מאלפים, מטפלים וכו'), בעלי בריאות תקינה, 12 שנות לימוד, בני 20 ומעלה ובעלי ידע בסיסי באנגלית. בנוסף, חלק מהמועמדים יידרשו לעבור ראיון קבלה אישי.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסד הלימודים עצמו, תנאי הקבלה ועוד.
פרטים טכניים נוספים
הי, יש לי עוד כמה שאלות טכניות. מתי מתקיימים הלימודים של קורס מאלפי כלבי שירות טיפוליים? באילו ימים ושעות? מה עלות הקורס? האם יש ביקוש למאלפים כאלו?
נ
נועה סטרוז
קורס מאלפי כלבי שירות טיפוליים
שלום ליבי,
עד כמה שידוע לי, אכן קיימת דרישה בשוק לאנשי מקצוע בתחום. לגבי הפרטים הטכניים אותם ביקשת (ימים, שעות ומחירים) יהיה עלייך פנות ישירות למוסד הלימודים עצמו או להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויועץ מטעמנו יחזור אלייך בהקדם כדי לסייע לך ביצירת קשר עם מוסד הלימודים וקבלת האינפורמציה המעודכנת ביותר.