אני מבקש להירשם למכללה או אוניברסיטה באזור המרכז אציין שבעבר עסקתי בהדרכות בעיקר בתי ספר של"ח. כיום אני מעוניין להיות מורה דרך. אני בן 49 .אין לי בגרות ולא פסיכומטרי יש לי 12 שנות לימוד. האם חובה פסיכומטרי? מה אני צריך? האם הלימודים הם ערב? היכן המכללות /אוניברסיטה במרכז? אני מאזור רמה"ש אני עובד כשכיר כיום ללא אפשרות של יום חופשי ..מהם האפשרויות שלי אני צריך תשובות מהירות למי לפנות תודה רבה ממש אני מחכה להתחיל
נ
נועה סטרוז
קורס מורי דרך בלימודי ערב ועם תנאי קבלה מקלים
שלום שחר,
לימודי מורי דרך כוללים כ-700 שעות לימוד מתוכם גם שעות הדרכה מעשיות בשטח. רוב מוסדות הלימוד מציעים מסלולים שיכולים להתאים לאנשים עובדים אך במהלך הלימודים תהיה חייב ללמוד גם במהלך היום ולא רק בערב.
בין מוסדות הלימוד המציעים את הלימודים: המכללה האקדמית בית ברל, ביה"ס לתיירות אתגרית x-cool, המכללה האקדמית כנרת בעמק הירדן, מכון לנדר ירושלים - בית ספר לתיירות ועוד.
כדי להתקבל ללימודים על המועמדים להיות בני 21 לפחות, בעלי עבר פלילי נקי ותעודת בגרות מלאה. יכול להיות שיוכלו לעזור לך להתקבל ללא תעודת בגרות היות ואתה בן 49 אך עלייך לבדוק זאת מול מוסד הלימודים בו תהיה מעוניין ללמוד.
באופן אישי, היות ואתה מוגבל יחסית מבחינת זמן הייתי ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה כך שיועץ מטעמנו יוכל לחזור אלייך ולסייע לך באיתור מוסד לימודים שעומד בדרישות שלך (במידה ואחד כזה קיים כמובן).