ההרשמה לבחינת ה-MCAT מתבצעת דרך אתר האינטרנט של ארגון AAMC והתשלום עבור הבחינה מתבצע באמצעות כרטיס אשראי בלבד (גם כן באתר). ההרשמה צריכה להיעשות כחודשיים לפני מועד הבחינה אליה מעוניינים לגשת. עלות הבחינה כ-305 דולרים מתוכם כ-70 דולרים על ההרשמה לבחינה שמתקיימת מחוץ לארה"ב.
הבחינה מתקיימת ברוב החודשים בין פעם לפעמיים בחודש ואת התאריכים ניתן למצוא באתר שבו נרשמים לבחינה.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המבחן, קורסי ההכנה ועוד.
מועדי הבחינה משתנים מידי שנה ולכן יש לבדוק זאת במעמד ההרשמה לאתר AAMC אליו חובה להירשם לפני שבכלל נרשמים לבחינה עצמה.
התאריכים בד"כ לא מתפרסמים בפומבי אלא רק למועמדים שמחליטים להירשם לאתר ולאחר מכן לבחינה.
כמובן שניתן לברר את תאריכי הבחינה מול בית הספר האמריקאי לרפואה שמציע קורסי הכנה לבחינה.
בברכה, נעה
א
אמירה קרא
Mcat
מעוניינת בקורסי הכנה .
M
MCAT
הכנה למבחנים בתואר
שלום. לגבי תואר להכנה למבחן MCAT ו UCAT חובה ללונדון או קפריסין למסלול הערבה שנתי, רציתי לדעת אם אתם מציאים לעשות תואר הכי מהר אבל לא קשור לתרום הרפואה(2שנים ב ניהול בריאות אבל סיכוי 1/2 לקבל ציון למלע צ80) כי המבחנים האלה UCAT IMCAT הם קלים או לא מחייבים ידע מדעי ברמה של תואר? ... ? או אופציה ב תואר בביוטחנולוגיה אבל יש סיכויים לקבל ציונים נמוחים מ80/100... או ופציה ג: תואר בופטומטריה (4 שנים) אבל סיכוי גדול לציון טוב מעל 80/100 לקבלה לרפואה 4 שנתי בחו ל ו2שנים אחרונים במרכז שבה תל אביב. מה הכי טוב...????מי כבר עבר את המבחני האלו ויכול להגיד לי.....?
נ
נועה חזן
שאלה לא ברורה
שלום רב,
אני לא מצליחה להבין את השאלה שלך במלואה ולכן אנסה לענות על מה שכן הבנתי. לא ברור לי איך לונדון וקפריסין קשורות לMCAT ולמסלול ה-4 שנתי אני חושבת שקצת בלבלת בין המסלולים והאפשרויות הקיימות.
כדי להתקבל למסלול ה-4 שנתי יש לסיים תואר ראשון שקשור כמה שיותר לעולם הרפואה: סיעוד, ניהול מערכות בריאות וכדומה כאשר גם בוגרי הנדסה מקבלים עדיפות בקבלה.
אין מסלול 4 שנתי לרפואה בחו"ל חוץ מאשר בפולין, לפחות עד כמה שיודע לי. אני חושבת שכדאי שתנסח את השאלה לפי סעיפים ויהיה לנו יותר קל לתת מענה מלא.