מתכנן ללמוד רפואה במלדובה ואני רוצה לעשות קורס הכנה למבחן הקבלה ,אם אתם יכולים לעזור לי אשמח מאוד. ותודתי מראש
נ
נועה סטרוז
קורסי הכנה ללימודי רפואה בחו"ל
שלום זיאד,
יש כמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ המציעים קורסי הכנה למבחני הכניסה ללימודי רפואה בחו"ל, ביניהם: המכינה של משה כהן, קמפוס לימודים, המכינה הייחודית של אוניברסיטת תל אביב ועוד.
המכינות השונות מכוונות לפי מדינות ומכשירות את הסטודנטים לקראת הנושאים השונים לגביהם ישאלו בבחינה. ברוב המקרים אין לראות במכינות השונות כהכנה ללימודי הרפואה עצמם אלא אך ורק לבחינות הכניסה לבית הספר לרפואה במדינה בה בחרו ללמוד.
היות וכל מכינה היא שונה מאוד מבחינת תאריכי פתיחה, מסלול, עלויות ועוד. אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצרית הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה כך שיועץ מטעמנו יחזור אלייך בהקדם כדי לסייע לך באיתור המסלול המתאים ביותר עבורך.
קורס הכנה ללימודי רפואה במולדובה
על מנת לעבור את בחינות הקבלה לרפואה במולדובה אני צריך לעשות מכינה אשמח מאוד עם קבלת עזרה
נ
נועה סטרוז
הכנה ללימודי רפואה במולדובה
שלום זיאד,
שים לב שכבר עניתי לשאלה שלך בפורום. בנוסף למוסדות הלימוד שציינתי בהודעה הקודמת שלי תוכל למצוא מכינה ייעודית ללימודים במולדובה גם בבית הספר האמריקאי ללימודי רפואה.
אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויועץ מטעמנו יחזור אלייך בהקדם כדיי לסייע לך באיתור המסלול המתאים ביותר עבורך.