שלום.הגשמתי חלום ואני עוס! בינתיים יש פער בין הלימודים לשטח. אני רוצה להמשיך לימודים. רוב הדברים דורשים תואר שני. האם עבודה בחצי משרה מספיקה כדי להתקבל? אילו עוד לימודים אפשר ללמוד עם תואר ראשון? כמובן שקשורים בתחום. אני חושבת ללמוד לתעודה להנחיית קבוצות. מבקשת המלצה על מוסדות. איכותיים אבל שלא מפלים אמהות. חשבתי על אונ ת"א. ואני מקווה להתחיל משפחה. דבר שיקרה במהלך הלימודים בשנתיים האלה. הם לא נותנים חופשת לידה מינימלית אפילו. ואסור להכנס עם התינוק...מותר למצוא מישהו שישמור בחוץ...דבר שנראה לי נוראי לבתקווה אם טריה...ישר אחרי לידה
תודה
נ
נועה סטרוז
לימודי הנחיית קבוצות
שלום קרן,
לצערי, רוב מוסדות הלימוד לא מציעים פתרון לאמהות שצריכות לצאת לחופשת לידה במהלך הלימודים (כאשר מדובר בלימודי תעודה) - לא מדובר באפליה כמו בבעיה שהם אינם מחויבים לכך ע"י שום גוף במדינה.
לימודי הנחיית קבוצות מתקיימים במוסדות לימוד ברחבי הארץ, ביניהם: מכללת תל חי, בית ברל, סמינר הקיבוצים, דלת פתוחה ועוד. בחלק ממוסדות הלימוד כן מתחשבים באמהות ומציעים גמישות מסוימת ולכן אני ממליצה לך לבדוק מול כולם לפני שאץ מחליטה היכן ללמוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלולים ומוסדות הלימוד המציעים אותם כך שתוכלי לבחור את המתאים ביותר עבורך.